iBlueNova update pana la sfarsitu saptamanii

Ieri a aparut in sfarsit iBlueNova, prima aplicatie pentru iPhone/iPod Touch, compatibila cu toate terminalele Apple de la lansarea firmware 3.0 care permite trimiterea de fisiere intre iDevices dar si catre alte telefoane folosind tehnologia BlueTooth.

Cum nici o aplicatie nu e perfecta inca de la lansare, nici iBlueNova nu a multumit chiar pe toata lumea, foarte multe persoane(me included) au raportat diverse probleme cu aplicatia, incepand cu BlueTooth-ul care fie nu pornea cu WiFi deschis fie nu se inchidea, mergand la intreruperea trimiterii fisierelor sau deconectarea chiar la inceputul acestora si mergand pana la inchiderea conexiunilor si neprimirea fisierelor dupa ce bara de incarcare ajunsese la 100% si multe alte probleme care intr-un final au ajuns la MeDevil, developerul aplicatiei.

Multi au avut probleme insa cel mai rau au dus-o posesorii de iPhone 2G care se pare ca nu au putut folosi iBlueNova chiar deloc. MeDevil a anuntat pe contul oficial iBlueNova de pe Twitter ca va lansa o noua versiune a iBlueNova pana la sfarsitul acestei saptamana in care va incerca sa rezolve toate problemele aparute.

Voi ce fel de experienta ati avut cu iBlueNova?