BiteSMS 4.7 beta 1 diposnibil in Cydia

La 4 zile de la lansarea versiunii finale a BiteSMS 4.6, echipa de development a celebrei aplicatii pentru iPhone s-a apucat de lucru la versiunea 4.7, ba mai mult deja au facut disponibil BiteSMS 4.7 beta 1 prin intermediul Cydia.

Este putin ciudat faptul ca apare o noua versiune de BiteSMS atat de repede, oare versiunea 4.6 sa aiba prea multe buguri, prea putine functii sau poate prea putini cumparatori? Va reamintesc ca BiteSMS este una dintre cele mai bune aplicatii pentru managementul SMS-urilor din telefon si totodata prin intermediul ei puteti trimite SMS-uri la costuri prin cumpararea de credite si folosirea retelei proprii de telefonie oferita de BiteSMS.

Iata ce noutati aduce BiteSMS 4.7 beta 1 :

  • Added a new feature, Quick List: An icon placed in the Statusbar we can quickly see all messages read and unread;
  • Fixed a bug on the HUD, restoring the ability to customize through Winterboard (along with other images and all the rest);
  • Fixed some bugs that could occur in graphics mode and Quick Reply Quick Compose.

Pentru cei interesati si curajosi, BiteSMS 4.7 beta 1 poate fi instalat prin adaugarea in Cydia a repo-ului : http://www.bitesms.com/cydia/beta4.7. Aveti mare grija insa pentru ca aplicatia este in versiunea beta si va puteti trezi cu surprize neplacute.