Battery Magic Pro : informatii detaliate despre bateria telefonului

Battery Magic Pro este o aplicatie pentru iPhone care ofera informatii detaliate despre procentajul din baterie pe care il aveti disponibil, capacitatea acesteia cat si alte informatii foarte uzuale despre cat si ce anume puteti face cu procentajul disponibil.

Dupa cum bine stiti Apple a avut ceva probleme cu afisarea procentajului bateriei, si probabil inca are avand in vedere ca firmware 3.1.3 a adus un bug fix pentru aceasta problema, de aceea Battery Magic Pro este o aplicatie foarte utila pentru posesorii de iPhone. Aplicatia ofera informatii detaliate despre starea bateriei, procentajul disponibil dar si accesul la un meniu care ofera detalii cu privire la actiunile ce pot fi facute cu procentajul de baterie disponibil si cat ar dura pana la terminarea ei, spre exemplu : cat ar tine bateria daca ne-am uita la un film, asculta muzica, naviga pe internet folosind conexiunea 3G/Wifi, etc si toate astea customizate in functie de procentajul din baterie disponibil. Dar asta nu e tot, aplicatia are de asemenea optiuni pentru atentionare cand procentajul bateriei ajunge aproape de 0, si ceva foarte interesant, o atentionare cand telefonul are nevoie de un ciclu complet de reincarcare.

Aceasta nu este prima si cu siguranta nici ultima aplicatie pentru baterie avand in vedere ca Apple imbunatateste constant algoritmii de calculare a puterii din baterie ramase, insa este printre cele mai bune aplicatii si v-o recomand. Battery Magic Pro este foarte customizabila, dandu-va posibilitatea de a schimba imaginile atat din meniul aplicatiei dar si cea afisata cand bateria se incarca.

Battery Magic Pro vine in 2 formule : o aplicatie Lite care are mult mai putine functii decat versiunea Pro, si poate fi downloadata din Ro AppStore de aici, si versiunea Pro prezentata de mine mai sus, cu toate optiunile disponibile care costa 0.79€ si poate fi achizitionata din acelasi store, de aici.