iPhone OS firmware 4.0 – prezentare oficiala 14 Martie?

iPhone OS firmware 4.0 ar fi trebuit lansat, dupa zvonurile initiale, la evenimentul din 27 ianuarie, odata cu iPad-ul insa din pacate totul a fost doar un hype pentru a atrage atentia lumii spre keynote-ul Apple.

Astazi 9to5mac.com citeaza surse de incredere si relateaza ca firmware 4.0 va fi prezentat oficial pe 14 Martie in cadrul unui eveniment programat de Apple. Desi la o prima vedere zvonul ma duce cu gandul la precedentele “informatii din surse de incredere”, acum am tendinta sa dau crezare acestor informatii deoarece o prezentare a noului firmware in Martie inseamna 3 luni de beta testing pentru noul firmware, lucru extrem de posibil avand in vedere ca si in anii anterior Apple a prezentat versiuni beta a noului firmware cu cateva luni inainte de lansarea oficiala.

Adevarat sau nu, ramane de vazut, oricumla un moment dat Apple va trebui sa ofere developerilor un beta a firmware 4.0 si cand se va intampla asta vom putea in sfarsit sa ne facem o idee despre ce ne asteapta la vara.