Prima Pagina Apple iPhone OS firmware 4.0 – prezentare oficiala 14 Martie?

iPhone OS firmware 4.0 – prezentare oficiala 14 Martie?

iPhone OS firmware 4.0 ar fi trebuit lansat, dupa zvonurile initiale, la evenimentul din 27 ianuarie, odata cu iPad-ul insa din pacate totul a fost doar un hype pentru a atrage atentia lumii spre keynote-ul Apple.

Astazi 9to5mac.com citeaza surse de incredere si relateaza ca firmware 4.0 va fi prezentat oficial pe 14 Martie in cadrul unui eveniment programat de Apple. Desi la o prima vedere zvonul ma duce cu gandul la precedentele “informatii din surse de incredere”, acum am tendinta sa dau crezare acestor informatii deoarece o prezentare a noului firmware in Martie inseamna 3 luni de beta testing pentru noul firmware, lucru extrem de posibil avand in vedere ca si in anii anterior Apple a prezentat versiuni beta a noului firmware cu cateva luni inainte de lansarea oficiala.

Adevarat sau nu, ramane de vazut, oricumla un moment dat Apple va trebui sa ofere developerilor un beta a firmware 4.0 si cand se va intampla asta vom putea in sfarsit sa ne facem o idee despre ce ne asteapta la vara.

 • Volt

  daca os 4.0 nu aduce o interfata cat de cat mai frumoasa(m-am saturat de interfata simpla a la iphone) renunt la iphone si imi cumpar cand apare un tel cu win mo 7.da-le incolo de aplicatii cu sutele deja e outdated interfata!

 • @Volt: S-ar putea sa ramai dezamagit la vara, nu-i vad pe cei de la Apple schimband radical interfata pentru ca foarte multa lume o placa asa simpla si usor de folosit. Cel mai probabil vor adauga cateva functii “noi” care deja exista pe alte telefoane de ani buni si cam atat.

 • Volt

  :-<
  those bastards…sincer acuma intre un iphone cu interfata curenta si un iphone cu o interfata asemanatoare cu cea cea a unui hd2 ce ai alege?mie unu imi plac lucrurile shiny:))

 • seby97

  pai decat sa dai iphone os pe wm mai bine uneste-le,vazusem ceva de genu pe youtube :Davea si wm si iphone os pe iphone

 • AnDr3y

  oare odata cu acest firmware 4.0 beta va aparea si un unlock mult asteptat pentru versiunea 3.1.3 ?

 • @AnDr3y: Nu, nici jailbreak, abia in vara sau poate odata cu firmware 3.2 daca va fi lansat si pentru iPhone.