Prima Pagina aplicatii iCab Mobile 2.1 update

iCab Mobile 2.1 update

11

iCab Mobile alaturi de iDroid Mini este unul browserele mele favorite, si asta deoarece iCab Mobile ofera o multitudine de optiuni de care Safari duce lipsa cu desavarsire si din pacate va duce in continuare mult timp de acum incolo.

Daca vreti sa navigati pe internet in fullscreen mode 100% atunci iCab Mobile este solutia perfecta, daca vreti sa vedeti unele site-uri la fel ca pe desktop atunci din nou iCab is the way to go, daca vreti sa downloadati fisiere fara a fi nevoiti sa instalat diferite plugin-uri pentru Safari atunci iCab este cea mai buna solutie pe care o aveti. Dar asta nu e tot, iCab Mobile are functii pentru navigarea incognito pe internet sau daca aveti lucruri importante salvate in aplicatie puteti seta o parola si porni Guest Mode, astfel ca oricine foloseste browser-ul va avea doar un set limitat de optiuni pe care sa le foloseasca.

Iata ce aduce nou versiunea 2.1 :

– Italian translation added
– The Download Manager is now accessible through the toolbar (can be switched off to reduce the number of icons in the toolbar)
– The transparency of the fullscreen icons can be modified
– The form fill-out feature does now also support some non-standard form fields
– Added Search and Bookmarks buttons in fullscreen mode.
– The Browser ID can be now also modified within the App.
– Modules feature implemented. Modules are “bookmarklets” with additional features. They can be used for increasing the font size, downloading videos, translating web pages etc.
– It’s now possible to use the URL field to start a search as well. Just enter “?” as the very first character in the URL field followed by the searched keyword to search the internet. Of course you can still use the search panel.
– Several Bugfixes and improvements

Eu sunt un mare fan al aplicatiei, este printre primele aplicatii pe care o instalez dupa un restore, am si cumparat-o si v-o recomand cu cea mai mare placere! Iar pentru viitorii posesori de iPad, daca va uitati la primul screenshot de sus veti observa ca aplicatia e compatibila si cu noua “minune” a celor de la Apple.

iCab Mobile 2.1 poate fi cumparata din Ro AppStore pentru 1.59€ de aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CaCNpfHIklM[/youtube]