Transformers G1 Awakening in curand in AppStore

Transformers G1 Awakening este un nou joc pentru iPhone/iPod Touch ce urmeaza sa-si faca debutul in AppStore in curand si ii are drept eroi principali pe combatantii din celebra serie Transformers.

Joculetul este facut de Glu Mobile si dupa cum veti vedea mai jos imprumuta putin din stilul de joc Heroes(pentru cunoscatori), adica aveti diferite caractere, fiecare cu puterile si slabiciunile aferente care trebuie sa se lupte pentru suprematie si dominatia in joc. Fiecare caracter are cate un patrat desemnat pe tabla de joc si poate ataca patratele celorlati playeri pentru a-i cuceri insa inainte de asta intre cele 2 caractere are loc o lupta in care jucatorul cu cele mai puternice calitati va castiga.

Ca si grafica jocul nu exceleaza absolut deloc, sincer sa fiu arata chiar urat, o grafica 2D care imi aduce aminte de celebrele console Terminator, insa ceea ce vedem noi in filmulete este o prezentare in simulator a jocului, deci pe telefon este posibil sa arate mai bine si cu siguranta mult mai putin pixelat.

Nu se stie inca o data oficiala de lansare pentru Transformers G1 Awakening insa va voi tine la curent cu noutatile pe masura ce vor aparea.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ju9jv5Kx3-E[/youtube]