Scroll vertical in Springboard? There\’s a tweak for that!

De la developerul aplicatiilor ProSwitcher si Infinidock, chpwn care printre altele este si membru Dev Team, vine un nou tweak menit sa ne usureze lucrul in SpringBoard, dar de aceasta data este un tweak pentru vertical scrolling. Deocamdata numele tweak-ului nu se stie pentru ca se afla inca in faza de development, de indata ce voi afla si acest detaliu il voi anunta.

Ce inseamna asta? Well in loc sa faceti scrool in stilul clasic, stanga-dreapta printre iconitele din Springboard, cu ajutorul acestui mic tweak scroll-ul se va face de sus in jos, mult mai usor, mai simplu, si mai important decat atat va fi unul continuu, fluent si va scapa de nenumaratele pagini din SpringBoard.

Veti vedea si in video-ul de mai jos ca tweak-ul permite adaugarea unui numar destul de consistent de aplicatii, e posibil sa puteti adauga cate aplicatii doriti in loc de numarul maxim de 244 acceptat de Springboard prin clasicul scroll.

O idee foarte interesanta si care cu siguranta va avea priza la utilizatorii din comunitatea iPhone, la fel ca si ProSwitcher sau Infinidock. Tweak-ul va fi compatibil atat cu iPhone cat si cu iPod Touch, va fi disponibil prin Cydia si cel mai probabil nu va fi gratuit.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Souf0HUy56k[/youtube]