iPhone 4G si firmware 4.0 concept

In ultima vreme au inceput sa apara din ce in ce mai multe concepte privind iPhone 4G, care mai de care mai ciudate, insa de data aceasta este vorba despre un concept atat pentru iPhone 4G cat si pentru firmware 4.0.

Acest concept vine de la italieni si are in prim plan o imagine cu Springboard-ul telefonul, refacut desigur, cu jumatate din ecran ocupat de un ceas + data si widget pentru vreme, iar cealalta jumatate fiind ocupata de aplicatiile din pagina principala a Springboard-ului plus cele din dock. Daca sa zicem ca pagina principala ar arata relativ decent, daca ni s-ar da posibilitatea sa schimbam widget-ul ala, cand vine vorba de design lucrurile se schimba radical pentru ca avem de-aface cu un iPhone obez, foooarte rotunjit pe laterale, dar care are o camera frontala si un flash montat la camera din spate.

Desigur ca Apple nu ar introduce asa ceva in productie pentru ca ar scadea vanzarile de iPhone dramatic, insa e destul de interesant sa vedem ce le poate imaginatia unora si ce si-ar dori de la urmatorul iPhone anumiti utilizatori.

4 COMENTARII

  1. Urmatorul Iphone o sa fie asemanator cu HTC HD2. Parerea mea. Design similar, diagonala de 3,7 cel putin, rezolutie imbunatatita, camera de 5 Mpx.

    Daca nu am dreptarea… vai de ei.

  2. George, de ce s-ar mai numi iphone daca ar copia de la careva? Nu ei au venit prima data cu acel tip de ecran? Mai degraba de la ei copiaza alte firme si nu iei de la altii. Chiar daca nu is fan iPhone(posesor Nokia N900) dar vream sa zic asta.

  3. Iphonul urmator cu siguranta va pastra linia de pana acum.
    Probabil ca nu va da totul, va fi o mica imbunatatire la iphone-ul 3GS