Stinger Table Hockey gameplay video

Stinger Table Hockey este un nou joc pentru iPhone/iPod Touch de la Stinger Games ce sta sa apara in AppStore probabil saptamana viitoare si dupa cum ii spune si numele este un joc arcade de tip hockey.

Stinger Table Hockey incearca sa aduca pe iPhone/iPod Touch atmosfera jocurilor de table hockey care se jucau in mod special in SUA si Canada, jocul fiind alcatuit dintr-o tabla de joc cu jucatori fixati pe bare subtiri de metal, putand fi trasi inainte si inapoi si invartiti pentru a lovi mingea sau pucul care se afla pe respectiva tabla de joc.

Desi ca idee poate ar suna bine, din gameplay video-ul de mai jos veti observa ca nu e chiar atat de usor sa controlezi jucatorii in joc si stapanirea metodei de control folosita de developeri ar putea necesita cateva ore bune petrecute in joc.

In  afara de problema controlului, Stinger Table Hockey arata chiar bine, grafica e ok si eu personal m-as vedea jucand asa ceva. In ceea ce priveste data lansarii, dupa cum am spus si in inceputul articolului, undeva in timpul saptamanii viitoare ar trebui sa apara in AppStore.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ccax9vkYzcE[/youtube]

1 COMENTARIU