Winds of change

Astazi am facut o mica schimbare demult amanata si anume in pagina iPhone Help, in locul clasicului formular de comentarii exista un inceput de forum. Decizia am luat-o deoarece sunt peste 1600 de comentarii in acea pagina si e practic imposibil sa cauti rezolvarea la o problema prin ea. Noul forum are o functie de search asa ca va rog FOLOSITI-O! inainte de a intreba ceva si in plus va ajuta la mentinerea unei atmosfere mult mai ordonate, fiecare intrebare va avea topicul ei, raspunsurile legate de respectiva intrebare se vor da DOAR acolo, va rog sa NU PUNETI INTREBARI in topicul altei persoane, astfel se va creea putina ordine in acea pagina pentru ca in momentul de fata imi vine si mie greu sa ma descurc in ea.

So, pentru a pune o intrebare tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe butonul “Intreaba” de deasupra pozei din acea pagina si veti fi dusi direct catre meniul de postare a unui topic nou, tot ce trebuie sa faceti este sa va introduceti nick-ul , e-mailul si sa scrieti intrebarea, exact ca si cum ati posta un comentariu. Pe parcurs voi incerca sa il fac tot in limba romana, deocamdata cateva zile ramane asa.

Daca activitatea pe site, ma refer la comentarii, va creste voi face din acel mini forum unul in toata regula, dar asta ramane de vazut in timp. Pana una alta, orice probleme legate de acel forum fie le puneti direct acolo fie in acest topic.

Si inca o precizare NU ESTE NECESARA INREGISTRAREA PENTRU A POSTA ! Nu ma intereseaza sa am multi user, scopul principal este sa va ajut in rezolvarea problemelor, deci daca nu vreti user nu e nici o problema, puteti posta si fara.

Acestea fiind zise sper sa va descurcati cu el si vor mai veni si alte surprize in curand.