My3G – o alternativa buna pentru 3G Unrestrictor

My3G este o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch care exista de ceva vreme in Cydia si indeplineste o functie foarte importanta si totodata necesara pentru utilizatorii de iDevices, anume pacaleste aplicatiile ca sunteti conectati la o retea WiFi in loc de o conexiune 3G.

Zilele trecute vorbeam despre decizia Apple de a dubla limita de download pentru aplicatii din AppStore prin 3G, deci unii dintre voi stiu care e problema cu 3G-ul si aceasta limitare. Apple a introdus aceasta limitare in special la cererea operatorilor de telefonie mobila care pentru a isi proteja retelele de la supraaglomerare au cerut Apple sa blocheze posibilitatea de a downloada aplicatii prea mari din AppStore prin 3G dar totodata a blocat si streaming-ul prin 3G pentru anumite aplicatii ca Skype, sau YouTube in cazul video-urilor de calitate HD.

My3G este o aplicatie asemanatoare cu 3G Unrestrictor, in mare are aceleasi functii insa are si cateva features pe care 3G Unrestrictor nu le are :

– Popup in applications that will ask you to allow or disallow My3G for the application in question;

– Indicator that warns you if My3G is in use or not in use while an application is closed;

– List of all applications to deceive within My3G;

– Default applications – the most common and used will be selected in the list;

– Toggle to SBSettings! You can easily enable / disable My3G directly from SBSettings;

– Enabling dynamic technology allows My3G to perform better than 3G Unrestrictor with a success of almost 100%.

Pentru cei interesati My3G poate fi downloadat gratuit din Cydia din repo-ul ModMyi. Insa aplicatia are o perioada de trial dupa care trebuie cumparata.

3 COMENTARII

  1. ar fi bun,dar dupa instalare vad ca e trial. mi-a instalat si rock si a cerut un update dar am patit cu cydia sa fac update si nu a mai pornit iphone ul. deci nu e gratis inca