Kirikae R179 update

La nici cateva zile dupa ultimul update pentru Kirikae, astazi a venit altul, aducand aplicatia la versiunea R179 dar mai important decat atat aducand o compatibilitate care ar afecta in bine autonomia bateriei.

Dupa cum spuneam si in articolul anterior, Kirikae este unul dintre cele mai bune task managere pentru iPhone/iPod Touch, considerata de multi solutia ideala pentru a implementa si folosi cu succes multitasking-ul pe iDevices.

Update-ul acesta vine cu doar 2 noutati, insa una dintre ele ar putea fi destul de important deoarece adauga suport cu libactivator si asta dupa unii s-ar traduce prin reducerea resurselor necesare functionarii aplicatiei si implicit la cresterea autonomiei bateriei care, dupa cum bine stiu cei care folosesc o aplicatie de genul asta, este mult redusa.

Iata noutatile din Kirikae svn.R179 :

– Added full support for Activator, the tool produced by Ryan Petrich based libactivator, which now controls the operation of the application;

– The Power button will close forever Kirikae, regardless of the method of activation.

Pentru cei interesati Kirikae poate fi instalata din Cydia prin repo-ul BigBoss.

10 COMENTARII

  1. Eu folosesc Backgrounder+Kirikae de vreo 2 luni si nu pot sa spun ca ma tine bateria mai putin, sau daca chiar e asa, atunci afecteaza insesizabil bateria.

    Singurul lucru deranjant, pe 3G, este ca ingreuneaza putin lucrul cu telefonul: astepti mai mult pana iti iasa dintr-o aplicatie, stai o secunda in plus ca sa iti iasa din standby in lockscreen, samd…la inceput nu stiam de la ce e, si am inceput sa opresc pe rand din SBSettings tot ce insemna Mobile Substrate, dovedindu-se ca backgrounder+kirikae se fac vinovate de timpii mai mari de raspuns in aplicatii…poate pe 3Gs nici lucrul asta nu mai e sesizabil, nu stiu…

    Si eu consider Kirikae cea mai potrivita forma de implementare a multitasking-ului pe iPhone, Desi nu am incercat ProSwitcher (sper ca nu am gresit numele), consider ca aici nu isi prea are locul o aplicatie care sa arate grozav, si sa consume resurse care, altfel, ar putea fi folosite de alte programe. Poate in viitor da, cand o sa avem iPhone cu 512 MB RAM si procesor cu doua nuclee, dar deocamdata Kirikae e solutia optima…

  2. Interesant 🙂 Inca o chestie de care am uitat: cu Backgrounder activat, am observat ca mi se elibereaza mai greu memoria RAM: dupa un timp de folosire raman doar cu vreo 10-15 MB liberi, problema pe care deregula o razolv vu un FREE UP MEMORY din SBSettings… Cu Backgrounder dezactivat insa, am observat ca am mai tot timpum 30-36 MB de RAM liberi, si memoria se elibereaza imediat ce ies dintr-o aplicatie. Acuma ca le-am pus cap la cap, in scris, ma gandesc daca mai merita sau nu sa tin Backgrounder activat 😀

  3. @seba18: Sincer sa fiu ai foarte putina memorie libera acolo, imi imaginez ca se misca foarte greu telefonul tau in cazul asta. Ar trebui sa te gandesti serios sa mai inchizi unele chestii pentru ca asta afecteaza si autonomia bateriei.

  4. @mafia: Care 6? In mai putin de 4 va fi anuntat si in vreo 5 va fi disponibil in Romania, asta daca nu se razgandesc astia si adauga tara noastra in randul celor care-l vor avea inca din ziua disponibilitatii la nivel global.