iControlPad gata de productie

iControlPad este un accesoriu pentru iPhone/iPod Touch care se afla de multa vreme in stadiul de development insa se pare ca recent echipa care lucreaza la el a decis ca este timpul sa inceapa productia acestui accesoriu care spera ei va revolutiona gaming-ul pe iDevices.

In caz ca nu stiati, iControlPad incearca sa simuleze un controller pentru console, dandu-le posesorilor de iPhone/iPod Touch sa joaca pe terminalul lor unele dintre cele mai celebre jocuri pentru console emulate prin intermediul unor aplicatii ca Snes4iPhone, dar dupa cum arata imaginile din video-ul de mai jos accesoriul este compatibil si jocurile din AppStore. Deocamdata oamenii din spatele proiectului iControlPad au facut doar cateva produse pe care le vor distribui site-urilor importante din domeniu pentru review-uri.

Informatii de pe site spun totodata ca vor exista 2 modele ale iControlPad, unul cu o baterie internat care dubleaza autonomia bateirie iPhone-ului, probabil conectati telefonul la accesoriu si se incarca automat, si inca un model, budget, fara baterie.

iControlPad pare interesant si sincer sa fiu daca s-ar gasi in Romania parca m-as lasa convins sa-mi cumpar si eu asa ceva, uneori devine foarte obositor sa joci ceva pe un telefon cu touchscreen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FSPUP59Qnvc[/youtube]