iControlPad gata de productie

iControlPad este un accesoriu pentru iPhone/iPod Touch care se afla de multa vreme in stadiul de development insa se pare ca recent echipa care lucreaza la el a decis ca este timpul sa inceapa productia acestui accesoriu care spera ei va revolutiona gaming-ul pe iDevices.

In caz ca nu stiati, iControlPad incearca sa simuleze un controller pentru console, dandu-le posesorilor de iPhone/iPod Touch sa joaca pe terminalul lor unele dintre cele mai celebre jocuri pentru console emulate prin intermediul unor aplicatii ca Snes4iPhone, dar dupa cum arata imaginile din video-ul de mai jos accesoriul este compatibil si jocurile din AppStore. Deocamdata oamenii din spatele proiectului iControlPad au facut doar cateva produse pe care le vor distribui site-urilor importante din domeniu pentru review-uri.

Informatii de pe site spun totodata ca vor exista 2 modele ale iControlPad, unul cu o baterie internat care dubleaza autonomia bateirie iPhone-ului, probabil conectati telefonul la accesoriu si se incarca automat, si inca un model, budget, fara baterie.

iControlPad pare interesant si sincer sa fiu daca s-ar gasi in Romania parca m-as lasa convins sa-mi cumpar si eu asa ceva, uneori devine foarte obositor sa joci ceva pe un telefon cu touchscreen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FSPUP59Qnvc[/youtube]

Articolul precedentiBlueNova update gata de lansare
Articolul următoriPad – mai dotat decat ne-am fi imaginat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.