Snes4iPhone 6.5.0 si AnyRing 3.22 update

Snes4iPhone este aplicatia creeata de ZodTTD ce permite utilizatorilor de iPhone/iPod Touch sa joace pe terminalele lor celebrele jocuri de pe consolele Nintendo. ZodTTD este un adevarat pionier in domeniu, fiind singur care a facut o astfel de aplicatie care de luni bune se bucura de o larga apreciere in comunitatea iPhone.

Noua versiune este 6.5.0 si vine cu cateva update-uri esentiale :

  • Removed all the banner advertising;
  • New graphics for the menus;
  • Added the ability to manage the rescue;
  • Added full support audio;
  • Added an integrated system for searching and downloading of ROMs.

Si pentru versiunea 7 care va fi lansata in curand ZodTTD promite ca va adauga suportul pentru controllerele Wii asa ca daca vreti sa beneficiati de “bunatatile” aplicatiei Snes4iPhone intrati in Cydia si cumparati-o pentru 5.99$

AnyRing este ce de-a doua aplicatie care a primit un update astazi prin intermediul Cydia. AnyRing este aplicatia cu ajutorul careia puteti creea ringtone-uri pentru telefonul vostru, de altfel este cel mai simplu mod de a face asta, mult mai usor decat metoda ce implica iTunes.

Noutatea adusa de aceasta versiune este faptul ca limita de timp pentru tonul SMS a fost marita de la 5 la 30 de secunde, limita pentru tonuri de apel a ramas aceeasi, adica 30 de secunde.

Pe langa faptul ca va ajuta sa creeati ringtone-uri aplicatia va da totodata posibilitatea de a le transfera de la un iPhone la altul prin intermediul ei dar numai catre telefoane care au AnyRing instalat si deschis. Pentru utilizatorii de iPhone 3GS aceasta optiune este ca o gura de aer avand in vedere ca iBluetooth este incompatibil cu acest model si iBlueNova inca sta sa apara.

Eu va recomand aplicatia, o sa fac un tutorial in curand despre cum puteti face ringtone-uri cu ea, pana una alta, cei interesati  o pot cumpara pentru 3.99$ din Cydia Store.