Snes4iPhone 6.5.0 si AnyRing 3.22 update

Snes4iPhone este aplicatia creeata de ZodTTD ce permite utilizatorilor de iPhone/iPod Touch sa joace pe terminalele lor celebrele jocuri de pe consolele Nintendo. ZodTTD este un adevarat pionier in domeniu, fiind singur care a facut o astfel de aplicatie care de luni bune se bucura de o larga apreciere in comunitatea iPhone.

Noua versiune este 6.5.0 si vine cu cateva update-uri esentiale :

  • Removed all the banner advertising;
  • New graphics for the menus;
  • Added the ability to manage the rescue;
  • Added full support audio;
  • Added an integrated system for searching and downloading of ROMs.

Si pentru versiunea 7 care va fi lansata in curand ZodTTD promite ca va adauga suportul pentru controllerele Wii asa ca daca vreti sa beneficiati de „bunatatile” aplicatiei Snes4iPhone intrati in Cydia si cumparati-o pentru 5.99$

AnyRing este ce de-a doua aplicatie care a primit un update astazi prin intermediul Cydia. AnyRing este aplicatia cu ajutorul careia puteti creea ringtone-uri pentru telefonul vostru, de altfel este cel mai simplu mod de a face asta, mult mai usor decat metoda ce implica iTunes.

Noutatea adusa de aceasta versiune este faptul ca limita de timp pentru tonul SMS a fost marita de la 5 la 30 de secunde, limita pentru tonuri de apel a ramas aceeasi, adica 30 de secunde.

Pe langa faptul ca va ajuta sa creeati ringtone-uri aplicatia va da totodata posibilitatea de a le transfera de la un iPhone la altul prin intermediul ei dar numai catre telefoane care au AnyRing instalat si deschis. Pentru utilizatorii de iPhone 3GS aceasta optiune este ca o gura de aer avand in vedere ca iBluetooth este incompatibil cu acest model si iBlueNova inca sta sa apara.

Eu va recomand aplicatia, o sa fac un tutorial in curand despre cum puteti face ringtone-uri cu ea, pana una alta, cei interesati  o pot cumpara pentru 3.99$ din Cydia Store.

Articolul precedentCum sa instalezi blacksn0w fara conexiune la internet
Articolul următorSky Force vertical arcade shooter pentru iPhone/iPod Touch
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.