iBlueNova update gata de lansare

Imediat dupa lansarea iBlueNova, developerul acesteia, MeDevil, a fost asaltat cu mesaje venite din partea majoritatii utilizatorilor care au instalat iBlueNova, raportand diverse buguri de compatibilitate fie cu alte telefoane fie cu Windows/Mac.

La inceputul saptamanii va prezentam un tweet al lui MeDevil in care acesta promitea ca pana la sfarsitul saptamanii va lansa un nou update in care va incerca sa corecteze o mare parte din bugurile gasite de utilizatori. In cursul saptamanii MeDevil a postat pe contul oficial iBlueNova de pe Twitter cateva mesaje in care prezenta progresul in repararea bugurilor, deocamdata singurele mentiuni fiind repararea problemelor cu iPhone 2G si Windows 7.

Ultimul tweet anunta lansarea versiunii updatate dar imediat dupa verificarea compatibilitatii cu o parte din device-urile pentru care s-au raportat probleme asa ca ne putem astepta ca update-ul sa ajunga in Cydia zilele acestea.

Articolul precedentBrothers in Arms 2 : Global Front disponibil in AppStore
Articolul următoriControlPad gata de productie
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.