ScreenDimmer – ajusteaza automat brightness-ul device-ului

ScreenDimmer este o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch recent disponibila in Cydia care da posibilitatea utilizatorilor de a-si customiza device-urile astfel incat ecranul sa se inchida dupa un anumit interval de nefolosire a device-ului, chiar daca acesta nu este blocat.

Lasarea device-ului sa se inchida automat tine totusi deschis ecranul acestuia pana trece perioada de timp setata pentru autoblocare iar in perioada aceasta ecranul fiind deschis consuma fara rost din baterie.

ScreenDimmer vine sa rezolve aceasta situatie oferind utilizatorilor posibilitatea de a seta intervalul de timp necesar pentru ca ecranul telefonului sa se inchida, indiferent daca sunteti intr-o aplicatie sau nu. Aplicatia are totodata optiuni pentru selectarea anumitor aplicatii care odata ce sunt deschise trec tin ecranul telefonului deschis indiferent daca nu este folosit.

Iata feature-urile aplicatiei :

  • Setting a time interval before the decline of the display of your springboard.
  • Save and battery.
  • Option Black OFF: decline and extinction of the screen.
  • No dimunition for an application requiring an active screen.
  • Possibility to exclude applications.

Pentru cei interesati, aplicatia poate fi cumparata din Cydia Store prin repo-ul BigBoss pentru 0.99$.

4 COMENTARII

  1. Este sigur mobilesubstrate daca sta si verifica perioada de timp care trece de la ultima folosire e clar ca telefonul va cronometra tot timpul cate ceva si ar putea consuma mai mult din baterie decat s-ar consuma ea singura fara el.

  2. Nu cred ca aplicatia asta este o solutie atat de buna, avand in vedere ca este mobilesubstrate. Nu am testat-o si nu stiu sigur, insa tind sa cred ca este

  3. Este sigur mobilesubstrate daca sta si verifica perioada de timp care trece de la ultima folosire e clar ca telefonul va cronometra tot timpul cate ceva si ar putea consuma mai mult din baterie decat s-ar consuma ea singura fara el.

  4. Nu cred ca aplicatia asta este o solutie atat de buna, avand in vedere ca este mobilesubstrate. Nu am testat-o si nu stiu sigur, insa tind sa cred ca este