FastPhotoLibrary – acceseaza libraria foto/video direct din LockScreen

FastPhotoLibrary este o aplicatie pentru iPhone cu ajutorul careia puteti accesa libraria foto/video direct din LockScreen-ul telefonului, prin simpla apasare pe bara de status a iPhone-ului vostru.

FastPhotoLibrary functioneaza prin intermediul unui mobilesubstrate add-on denumit Activator, iar acesta permite accesul in libraria foto/video a telefonului prin simpla apasare a barei de status a telefonului, similar cu modul in care se deschide Snappy. Ca un side-note Snappy acum suporta 2 tipuri de optiuni, una pentru deschiderea automata a camerei foto si o alta pentru deschiderea automata a camerei video.

Odata ce ati accesat libraria puteti umbla si folosi optiunile ei la fel ca si cum ati folosi-o cu telefonul deblocat, puteti viziona pozele/filmele, le puteti trimite prin e-mail/MMS, le puteti sterge, etc. Atentie mare insa ca aglomerarea telefonului cu multe mobilesubstrate add-ons duce la scaderea autonomiei bateriei si scaderea performantei telefonului.

Aplicatia poate fi cumparata din Cydia din repo-ul BigBoss pentru 1.49$.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DmKQibBcaVw[/youtube]

Articolul precedentScreenDimmer – ajusteaza automat brightness-ul device-ului
Articolul următorWorldCard Contacts disponibil pentru iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.