MobiOne – proiecteaza-ti propria aplicatie pentru iPhone direct din Windows

MobiOne este un program pentru Windows care permite utilizatorilor sa creeze baza grafica a unei aplicatii inainte de a o trimite unui developer pentru implementarea codului si a celorlalte elemente necesare pentru functionarea sa.

Daca aveti o idee pentru o aplicatie, sau un proiect in minte insa nu stiti sa faceti aplicatii pentru iPhone OS, puteti pune bazaele grafice ale acesteia cu ajutorul acestui program. Nu aveti nevoie de iPhone SDK nici de iPhone Simulator, programul se descurca de unul singur iar rezultatele sunt identice cu cele de realizate cu ajutorul iPhone SDK.

MobiOne face toate aceste lucruri cu ajutorul HTML5, CSS3 si JavaScript, implementate foarte bine de developerii aplicatiei astfel incat rezultatul final sa fie compatibil cu limbajul folosit de developeri pentru creearea aplicatiilor pentru iPhone/iPod Touch sau Palm Pre.

Iata ce features are MobiOne :

  • iPhone emulator and development environment – no need for the iPhone SDK
  • iPhone application development for Windows
  • Visul Designer for mobile Web mockups
  • PhoneGap support
  • Palm Pre emulator and development environment
  • Pentru cei interesati, MobiOne poate fi downloadat gratuit de aici. Aveti un spirit creativ? Don’t let it go to waste!

    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vv1t-J1A5kw[/youtube]

    1 COMENTARIU

    1. am gasit un videotutorial pe youtube dupa care am descarcat MobiOne eu cred ca am facut exact ca si in tutorial dar la sfirsit cand ar trebui sa se deschida paginile un din alta nu se deschid as dori mai multe informatii daca vrea cineva sa ma ajute.Va multumesc