Stinger Table Hockey disponibil in AppStore

Stinger Table Hockey, jocul despre care vorbeam aici a fost lansat in cursul zilei trecute in AppStore. Dupa cum ii spune si numele, joculetul este un sports game de tip arcade in care developerii au incercat sa recreeze mediul table hockey-ului clasic, jucat in special prin tarile nord americane.

Stinger Table Hockey beneficiaza de o grafica 3D destul de bine realizata, combinata cu Bullet physics care a permis developerilor sa creeze efecte fizice dinamice pentru puc, astfel incat miscarile acestuia din timpul jocului sa fie cat mai aproape de realitate.

Joculetul va ofera posibilitatea de a alege dintre 38 de echipe internationale, fiecare cu propriile seturi de slabiciuni si puncte forte, special facute pentru a simula stilul de joc al echipelor reale. Controlul jucatorilor se face prin intermediul butoanelor de pe ecranul iDevice-ului, fiecare jucator avand propria linie pe care se poate deplasa.

Pentru cei interesati joculetul costa 1.59€, poate fi cumparat din Ro AppStore de aici si este o buna metoda de a alunga plictiseala.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ccax9vkYzcE[/youtube]