UPDATE : VIDEO – Gull1hack – noul exploit de jailbreak pentru telefoanele cu bootrom nou

Gull1hack pare a fi denumirea unui nou exploit de jailbreak pentru toate iPhone/iPod Touch-urile cu noul bootrom care daca se va doveti a fi ceea ce spune ar putea fi transformat intr-un program de jailbreak pentru device-urile care au deja aproape 4 luni in care singura modalitate de jailbreak era tethered.

Informatia vine de la un site din Germania care relateaza faptul ca o echipa de hackeri a gasit acest exploit denumit Gull1hack si a incercat sa contacteze Dev Team deocamdata pentru verificarea daca exploit-ul este viabil si poate fi folosit pentru jailbreak-uirea tuturor device-urilor cu bootrom nou insa incercarile lor de pana acum s-au soldat doar cu esecuri deoarece nimeni din Dev Team nu a stat de vorba cu ei.

We just found an amazing exploits in the boot of the system with the new bootrom 3GS! This Exploit works on ALL iPhone and iPod Touches! This exploit works on ALL iPhone and iPod Touches!
While booting, we overun the buffer memory, letting the iPhone think there is something wrong; But in the moment it tries to enter safe mode, we send a boot signal like Blackra1n or Redsn0w While booting, we overun the buffer memory, letting the iPhone think there is something wrong, But at the moment it tries to enter safe mode, we send a signal like boot Blackra1n or Redsn0w
So no Computer required! So no computer required!

Pana la o confirmare oficiala de la Dev Team sau geohot, Gull1hack trebuie luat ca un posibil fake/o dorinta a unor persoane de a se face cunoscute pe seama problemelor altora, insa pe de alta parte daca este adevarat, multi dintre cei care nu si-au putut jailbreak-ui telefoanele per complet atatea luni, si cei care abia acum cumpara telefoane cu firmware 3.1.3 instalat, vor putea rasufla usurati.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CIjTj-QgT7g[/youtube]

UPDATE : Dupa cum arata video-ul ala totul e fake. Pentru jailbreak e necesara patch-uirea telefonului din DFU/Recovery Mode iar aplicatii ca Cydia nu se instaleaza intr-o secunda.

23 COMENTARII

  1. Vom vedea in zilele urmatoare, totusi nu uita ca inca exista greenp0ison care au un exploit pentru noul bootrom si il vor lansa dupa ce apare iPhone 4G si iPhone OS 4.0.

  2. AIa au ceva bun, toata lumea ii sustine.
    BTW mersi de mail, o sa verific sa vad daca reusesc si eu sa le scot si ce efect are asupra timpilor de incarcare a package-urilor.

  3. Vom vedea in zilele urmatoare, totusi nu uita ca inca exista greenp0ison care au un exploit pentru noul bootrom si il vor lansa dupa ce apare iPhone 4G si iPhone OS 4.0.

  4. AIa au ceva bun, toata lumea ii sustine.
    BTW mersi de mail, o sa verific sa vad daca reusesc si eu sa le scot si ce efect are asupra timpilor de incarcare a package-urilor.

  5. As someone might noticed, the Gull1hack.app has the option to install Blacksn0w v2. Thats nö mistake, it’s our Version of this unlock: There were only a few changes to make it work with the new Commcenter from 3.1.3!

    So all people wich stay at baseband 05.07.11 will be able to unlock at 3.1.3!

    ESTE UN MARE FAKE…daca geohot si dev team nu scot ceva.. everything else is useless

  6. @gtc black: Stiu ca e fake, i-am dat si lui MuscleNerd link-ul catre site-ul lor si a confirmat si el treaba asta, dar se vede foarte clar, si explicatia aia cu : Cydia se instaleaza intr`o secunda… come on.

  7. da exact…. oh well… poate scot ei pana la urma ceva pt 3.1.3 … ca tot tipa lumea ca nu poate sa-si foloseasca telefoanele!:D

  8. lume in ciuda faptului ca toti ati spus ca Gull1hack e fals,am un computer mai vechi pt experimente,asa ca am incercat,E DOAR UN VIRUS,nu e nimic de alarmat nu va face nimic la computer doar nu o sa va putetzi misca mousul 30 sec si o sa iti deschida google-ul,iti da 30 secunde pana citesti despre producator,e un pusti din germania care vrea sa iasa in evidentza,doar atat.
    oricum am si eu un iphone 3gs cu bootrom nou,care din graba am instalat ultimul ipsw”3.1.3″ vreau mentionez ca era deja jailbreak-at,acum nu mai am nimic.oare va exista un mod pt al debloca (jailbreak)???

  9. @born_sad: Daca tie iti plac virusii atunci e ok, noua nu ne prea plac si nici nu vrem sa-i testam pe calculatoarele personale.
    Pentru firmware 3.1.3 nu va exista nici un jailbreak nimic, poate cand apare firmware 3.2 va exista o noua solutie.