UPDATE : VIDEO – Gull1hack – noul exploit de jailbreak pentru telefoanele cu bootrom nou

Gull1hack pare a fi denumirea unui nou exploit de jailbreak pentru toate iPhone/iPod Touch-urile cu noul bootrom care daca se va doveti a fi ceea ce spune ar putea fi transformat intr-un program de jailbreak pentru device-urile care au deja aproape 4 luni in care singura modalitate de jailbreak era tethered.

Informatia vine de la un site din Germania care relateaza faptul ca o echipa de hackeri a gasit acest exploit denumit Gull1hack si a incercat sa contacteze Dev Team deocamdata pentru verificarea daca exploit-ul este viabil si poate fi folosit pentru jailbreak-uirea tuturor device-urilor cu bootrom nou insa incercarile lor de pana acum s-au soldat doar cu esecuri deoarece nimeni din Dev Team nu a stat de vorba cu ei.

We just found an amazing exploits in the boot of the system with the new bootrom 3GS! This Exploit works on ALL iPhone and iPod Touches! This exploit works on ALL iPhone and iPod Touches!
While booting, we overun the buffer memory, letting the iPhone think there is something wrong; But in the moment it tries to enter safe mode, we send a boot signal like Blackra1n or Redsn0w While booting, we overun the buffer memory, letting the iPhone think there is something wrong, But at the moment it tries to enter safe mode, we send a signal like boot Blackra1n or Redsn0w
So no Computer required! So no computer required!

Pana la o confirmare oficiala de la Dev Team sau geohot, Gull1hack trebuie luat ca un posibil fake/o dorinta a unor persoane de a se face cunoscute pe seama problemelor altora, insa pe de alta parte daca este adevarat, multi dintre cei care nu si-au putut jailbreak-ui telefoanele per complet atatea luni, si cei care abia acum cumpara telefoane cu firmware 3.1.3 instalat, vor putea rasufla usurati.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CIjTj-QgT7g[/youtube]

UPDATE : Dupa cum arata video-ul ala totul e fake. Pentru jailbreak e necesara patch-uirea telefonului din DFU/Recovery Mode iar aplicatii ca Cydia nu se instaleaza intr-o secunda.