Foloseste iPhone-ul ca o telecomanda universala

Power A anunta in cursul zilei de ieri disponibilitatea unei carcase pentru iPhone 3Gs/iPhone 3G care va permite utilziatorilor acestor 2 terminale sa controleze electonicele din casa lor direct din telefon. Ideea nu este una noua, carcasa aceasta este foarte asemanatoare ca si concept cu Fastmac IV Case deoarece produsul celor de la Power A are incorporat in carcasa un transmitator cu infrarosu iar impreuna cu o aplicatie pentru iPhone utilizatorii vor putea controla aproape orice produs electrocasnic compatibil cu o telecomanda dotata cu un transmitator cu infrarosu.

Aplicatia pentru iPhone este ceva mai bine gandita decat cea pentru Fastmac IV Case deoarece aplicatia celor de la Power A permite utilizatorilor sa inregistreze comenzile pentru fiecare telecomanda in parte prin simpla indreptate a telecomenzii inspre iPhone si apasarea butoanelor, iar aplicatia va memora fiecare functie a butoanelor apasate pe telecomanda pentru a oferi o compatibilitate perfecta cu fiecare dispozitiv in parte.

Iata feature-urile aplicatiei pentru iPhone :

  • Control infrared (IR) devices with your iPhone
  • Replace all your existing remotes
  • Control multiple devices from one screen
  • Free app is easy to customize with point-and-click programming
  • No additional hardware, dongles, or docks are required
  • Slim, smooth, two-piece hard case protects phone and looks great
  • Built-in IR transmitter is portable and detachable
  • Free app updates and enhancements coming soon

Carcasa celor de la Power A va avea o varianta si pentru iPod Touch, va costa 59.99$ si va fi disponibila direct de pe site-ul Apple in saptamanile urmatoare.

Articolul precedentGull1hack – o pacaleala asezonata cu 3 virusi
Articolul următorTransformers G1 Awakening disponibil in AppStore – review
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.