Snappy 2.1-1 update

Snappy este una dintre cele mai inovative aplicatii pentru iPhone deoarece permite utilziatorilor sa acceseze camera telefonului indiferent in ce aplicatie s-ar afla, ba chiar si din lockscreen.

Snappy permite accesarea camerei prin simpla apsare a status bar-ului indiferent daca sunteti in SpringBoard, lockscreen ori intr-o aplicatie, aplicatia camera deschizandu-se imediat, si in caz ca nu stiati Snappy e singura aplicatie de acest gen existenta pentru iPhone.

Aplicatia permite configurarea anumitor functii, de exemplu modul in care se deschide aplicatia, locurile din care puteti deschide sau nu aplicatia si mai nou adauga optiunea de a deschide fie camera foto fie cea video a telefonului, iar optiunea de a deschide direct camera video este un mare mare plus deoarece aproape toate aplicatiile deschid camera foto intai, iar pentru accesarea camerei video trebuie sa selectati optiunea, iar daca sunteti intr-un moment in care aveti nevoie repede de camera video/foto atunci nu exista nici o aplicatie mai buna decat Snappy.

Iata ce aduce nou Snappy 2.1-1 :

– Resolution of several bugs;

– Best icon that interacts better with other applications;

– Fixed some compatibility problems that caused the crash of Snappy;

– Added dependency libraries Activator Ryan Petrich.

Pentru cei interesati Snappy poate fi cumparata prin intermediul Cydia Store pentru 1.99$.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=67af4R5J5yY[/youtube]

3 COMENTARII

  1. Mi se pare drsguta aplicatia insa mi se pare ca optiunea pt video nu are o calitate atat de buna + mai este si mobilesubstrate addon care mai vine cu inca unul, Activator