Gull1hack – video cu varianta beta a programului si download link

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TQJNIw7HgIU[/youtube]

Aveti mai sus un video cu programul care a fost trimis beta testerilor inscrisi sa testeze exploit-ul celor de la Gull1hack. Dupa cum prea bine vedeti programul nu face absolut nimic, indiferent daca telefonul e conectat sau nu la calculator va afisa mesajul transfer failed.

Aceasta este o dovada in plus ca programul este un fals, la fel ca si Gull1hack Team, desigur ca ei acum probabil vor spune ca a fost o eroare de programare si ca vor scoate maine alta varianta beta care functioneaza 100%. Totusi e ciudat ca duc minciuna la extreme, pana acum au mai fost „echipe de crackeri” care au pretins fel de fel de lucruri insa asta e prima, din cate stiu eu, care chiar ofera oamenilor un program de jailbreak.

Mai mai sa-i cred, insa sunt aproape 100% convins ca toata treaba e o pacaleala.

AVETI GRIJA CA PROGRAMUL CONTINE UN VIRUS! Testati-l pe PROPRIA raspundere!

Pentru download mergeti aici : http://www.multiupload.com/JOAD9DQBHD – thanks to CONDOR

UPDATE : aveti mai jos imagini cu o discutie intre Musclenerd de la Dev Team si un membru al gull1hack team. MuscleNerd explica faptul ca in video-ul de aici F0recast a afisat informatii despre telefon mult prea repede, trangadu-se concluzia ca F0recast afisa informatii despre alt telefon conectat la PC si nu cel din imagini. Gull1hack a incercat sa explice fenomenul insa eu sunt de acord cu MuscleNerd, F0recast a afisat mult prea devreme informatiile despre telefon.

Articolul precedentVideo cu noutatile din aplicatia Photos pentru iPad
Articolul următorSnappy 2.1-1 update
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.