Gull1hack – video cu varianta beta a programului si download link

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TQJNIw7HgIU[/youtube]

Aveti mai sus un video cu programul care a fost trimis beta testerilor inscrisi sa testeze exploit-ul celor de la Gull1hack. Dupa cum prea bine vedeti programul nu face absolut nimic, indiferent daca telefonul e conectat sau nu la calculator va afisa mesajul transfer failed.

Aceasta este o dovada in plus ca programul este un fals, la fel ca si Gull1hack Team, desigur ca ei acum probabil vor spune ca a fost o eroare de programare si ca vor scoate maine alta varianta beta care functioneaza 100%. Totusi e ciudat ca duc minciuna la extreme, pana acum au mai fost “echipe de crackeri” care au pretins fel de fel de lucruri insa asta e prima, din cate stiu eu, care chiar ofera oamenilor un program de jailbreak.

Mai mai sa-i cred, insa sunt aproape 100% convins ca toata treaba e o pacaleala.

AVETI GRIJA CA PROGRAMUL CONTINE UN VIRUS! Testati-l pe PROPRIA raspundere!

Pentru download mergeti aici : http://www.multiupload.com/JOAD9DQBHD – thanks to CONDOR

UPDATE : aveti mai jos imagini cu o discutie intre Musclenerd de la Dev Team si un membru al gull1hack team. MuscleNerd explica faptul ca in video-ul de aici F0recast a afisat informatii despre telefon mult prea repede, trangadu-se concluzia ca F0recast afisa informatii despre alt telefon conectat la PC si nu cel din imagini. Gull1hack a incercat sa explice fenomenul insa eu sunt de acord cu MuscleNerd, F0recast a afisat mult prea devreme informatiile despre telefon.

12 COMENTARII

  1. http://www.multiupload.com/JOAD9DQBHD
    Asta e link-ul care l-ai primit in e-mail de la ei?
    Ei zic: ”
    Please do not download any files from the comments!

    THERE ARE NO .eyi FILES IN OUR PROGRAMM! THERE ARE NOT FROM US!
    Please do not download this virus!
    Only use the link in the mail!”

    Mai mult ca sigur e fake, dar ce bine ar fi fost sa fie pe bune!!!
    😀
    As vrea sa mi se demonstreze contrariul ca e pe bune, si sa ii fac jailbreak si la iPhone-ul meu. (e cu noul tip de boot 🙁 ).

  2. Ceea ce spune MuscleNerd in imaginile de mai sus nu e chiar de noutate insa se pare ca discuta cu un membru al Gull1hack Team. Oricum parerea mea e ca germanii astia mint cu varf si indesat.

  3. @CoSSmiN: Parca tie ti-am zis ca exploit pentru tethered exista doar ca nu vor sa-l faca public pana la iPhone OS 4/iPhone 4G. Poate toata treaba asta a fost doar o incercare de fortare a unui release din partea Dev Team/geohot.

  4. 🙂 deci parerea mea zaone e ca daca Dev Team sau geohot. nu scot si nu zic nimic… oricine altcineva sustine ceva.. cam greu cam greu de crezut:) daps asa este mie mi-ai zis zaone:) toata stima si respektu