Gull1hack – video cu varianta beta a programului si download link

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TQJNIw7HgIU[/youtube]

Aveti mai sus un video cu programul care a fost trimis beta testerilor inscrisi sa testeze exploit-ul celor de la Gull1hack. Dupa cum prea bine vedeti programul nu face absolut nimic, indiferent daca telefonul e conectat sau nu la calculator va afisa mesajul transfer failed.

Aceasta este o dovada in plus ca programul este un fals, la fel ca si Gull1hack Team, desigur ca ei acum probabil vor spune ca a fost o eroare de programare si ca vor scoate maine alta varianta beta care functioneaza 100%. Totusi e ciudat ca duc minciuna la extreme, pana acum au mai fost “echipe de crackeri” care au pretins fel de fel de lucruri insa asta e prima, din cate stiu eu, care chiar ofera oamenilor un program de jailbreak.

Mai mai sa-i cred, insa sunt aproape 100% convins ca toata treaba e o pacaleala.

AVETI GRIJA CA PROGRAMUL CONTINE UN VIRUS! Testati-l pe PROPRIA raspundere!

Pentru download mergeti aici : http://www.multiupload.com/JOAD9DQBHD – thanks to CONDOR

UPDATE : aveti mai jos imagini cu o discutie intre Musclenerd de la Dev Team si un membru al gull1hack team. MuscleNerd explica faptul ca in video-ul de aici F0recast a afisat informatii despre telefon mult prea repede, trangadu-se concluzia ca F0recast afisa informatii despre alt telefon conectat la PC si nu cel din imagini. Gull1hack a incercat sa explice fenomenul insa eu sunt de acord cu MuscleNerd, F0recast a afisat mult prea devreme informatiile despre telefon.