Prima Pagina aplicatii Video : Primul terminal dotat cu Windows 7

Video : Primul terminal dotat cu Windows 7

Aveti mai sus primele imagini cu un terminal LG dotat cu noul sistem de operare Windows 7 destinat telefoanelor mobile, prezentat de Microsoft in cadrul Mobile World Conference ce a avut loc la Barcelona luna aceasta.

Terminalul din imagini este doar in stadiul de prototip, este putin mai gros decat un iPhone sau un Nexus One si dupa cum declara cei de la Engadget promite destul de multe pentru viitor. Din punct de vedere hardware tot ce se poate spune despre terminal deocamdata este ca are o camera de 5megapixeli si un jack pentru casti, elemente observate doar la o prima vedere a telefonului.

Desi foarte multa lume s-a aratat neimpresionata de Windows 7 Mobile, ramane de vazut cum va arata versiunea finala a acestui telefon siĀ  pare a fi prins ideea de baza, dupa cum se aude si din video : “in ziua de azi utilizatorii vor ca telefonul lor sa fie un PC portabil, accentul punandu-se pe aplicatii”. Au dreptate, spun eu, si daca toti producatorii de terminale mobile vor gandi asa atunci vom vedea telefoane dince in ce mai aproape de ce ne dorim noi, in viitorul apropiat.

via Engadget.

 • volt

  cum apare acest telefon eu il cumpar.iubesc tastatura fizica! snes+tastatura fizica=win!:))

 • @volt: Dar exista snes pentru Windows mobile?

 • volt

  desigur.google it.

 • Serban

  Chiar am fost impresionat de Windows 7 Mobile. Nu credeam ca voi spune asta despre Microsoft. Nu cred ca va ajunge la nivelul iPhone OS, dar macar e un competitor.

 • volt

  nu va ajunge la nivelul iphone os?innafara de tonele de aplicatii este in urma fata de android/wwindows mobile(cu sense desigur).interfata este plictisiotare si urata.deabia astept sa scap de ea.

 • volt

  p.s. daca nu se poate face jailbreak iphone=porcarie. doar parerea mea desigur

 • @volt: Cu asta sunt de acord, fara jailbreak iPhone=bullshit. Cu restul, not so much, daca iPhone-ul are o interfata atat de plictisitoare de ce incearca toti sa o copieze?

 • volt

  copiaza doar partile ei bune in principal faza cu mai multe ecrane.in rest nici nu se compara sunt mult mai stilizate,doar uitate la webOs.e incredibil de sexy.nici android nu arata rau.windows mobile e salvat de htc cu sense ui.

 • volt

  eu unul sunt satul pana peste cap.daca hd 2/nexus ar avea tastatura fizica nici nu as sta pe ganduri.mi-as da 3gs-ul si as lua unul din cele 2 8->