Video : Primul terminal dotat cu Windows 7

Aveti mai sus primele imagini cu un terminal LG dotat cu noul sistem de operare Windows 7 destinat telefoanelor mobile, prezentat de Microsoft in cadrul Mobile World Conference ce a avut loc la Barcelona luna aceasta.

Terminalul din imagini este doar in stadiul de prototip, este putin mai gros decat un iPhone sau un Nexus One si dupa cum declara cei de la Engadget promite destul de multe pentru viitor. Din punct de vedere hardware tot ce se poate spune despre terminal deocamdata este ca are o camera de 5megapixeli si un jack pentru casti, elemente observate doar la o prima vedere a telefonului.

Desi foarte multa lume s-a aratat neimpresionata de Windows 7 Mobile, ramane de vazut cum va arata versiunea finala a acestui telefon si  pare a fi prins ideea de baza, dupa cum se aude si din video : „in ziua de azi utilizatorii vor ca telefonul lor sa fie un PC portabil, accentul punandu-se pe aplicatii”. Au dreptate, spun eu, si daca toti producatorii de terminale mobile vor gandi asa atunci vom vedea telefoane dince in ce mai aproape de ce ne dorim noi, in viitorul apropiat.

via Engadget.

Articolul precedentOwnSpy – protejeaza iPhone-ul de la distanta
Articolul următorGoogle imbunatateste versiunea mobila a YouTube.com
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.