OwnSpy – protejeaza iPhone-ul de la distanta

OwnSpy este un patch foarte util pentru iPhone cu ajutorul caruia va puteti controla de la distanta telefonul, ba mai mult decat atat puteti copia din el datele cele mai importante.

Cu ajutorul OwnSpy puteti transfera din iPhone agenda de contacte, SMS-urile, e-mailurile, log-ul apelurilor, pozele/filmele facute cu telefonul sau puteti monitoriza pozitia telefonului cu ajutorul GPS-ului. OwnSpy este un patch foarte util daca ajungeti in situatia neplacuta de a ramane fara telefon, il puteti gasi/copia tot ce se gaseste in el de la distanta fara ca nimeni sa stie deoarece OwnSpy nu apare absolut deloc in telefon, nu are icontia in SpringBoard, nu apare in Settings si nici ca package in Cydia, este 100% invizibil.

OwnSpy functioneaza prin intermediul OwnSpy.com si necesita creearea unui cont ce va fi conectat telefonului vostru iar prin intermediul acestuia veti putea gestiona toate optiunile patch-ului.

OwnSpy poate fi cumparat din Cydia pentru 0.99$, un pret infim pentru cei care vor sa-si protejeze telefonul.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VK6HQEsOUyI[/youtube]

Articolul precedentiLogManager – administreaza logurile apelurilor din iPhone
Articolul următorVideo : Primul terminal dotat cu Windows 7
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.