Prima Pagina aplicatii OwnSpy – protejeaza iPhone-ul de la distanta

OwnSpy – protejeaza iPhone-ul de la distanta

OwnSpy este un patch foarte util pentru iPhone cu ajutorul caruia va puteti controla de la distanta telefonul, ba mai mult decat atat puteti copia din el datele cele mai importante.

Cu ajutorul OwnSpy puteti transfera din iPhone agenda de contacte, SMS-urile, e-mailurile, log-ul apelurilor, pozele/filmele facute cu telefonul sau puteti monitoriza pozitia telefonului cu ajutorul GPS-ului. OwnSpy este un patch foarte util daca ajungeti in situatia neplacuta de a ramane fara telefon, il puteti gasi/copia tot ce se gaseste in el de la distanta fara ca nimeni sa stie deoarece OwnSpy nu apare absolut deloc in telefon, nu are icontia in SpringBoard, nu apare in Settings si nici ca package in Cydia, este 100% invizibil.

OwnSpy functioneaza prin intermediul OwnSpy.com si necesita creearea unui cont ce va fi conectat telefonului vostru iar prin intermediul acestuia veti putea gestiona toate optiunile patch-ului.

OwnSpy poate fi cumparat din Cydia pentru 0.99$, un pret infim pentru cei care vor sa-si protejeze telefonul.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VK6HQEsOUyI[/youtube]

  • CoSSmiN

    intrebarea mea este prin ce se copie acele date? internet prin ce? ca nu inteleg cum e trb daca il gaseste cineva si scoate cartela?:-s sau cum vine.. ceva detali.?

  • @CoSSmiN: Prin internet desigur, nu tine cont de cartela programelul asta, functioneaza in background, ca un virus, insa e un virus care te ajuta sa recuperezi ce ai pierdut daca ti`e furat telefonul de exemplu. Si presupun ca atunci cand il cauta il cauta dupa UDID nu dupa numar de telefon/etc.

  • vio

    Costa 0,99 euro pe o zi . Daca il vrei pe 1 an costa 69 euro .