Sygic Aura – un nou soft de navigatie de la Sygic, cu perioada de trial

Probabil nu va aduceti aminte insa Sygic a fost prima companie(daca nu ma insel) care a scos un soft de navigatie pentru iPhone/iPod Touch insa din pacate hartile pentru Romania erau absolut jalnice, acoperire de “10%” pentru teritoriul tarii noaste, practic doar o parte din Bucuresti si cateva drumuri europene/nationale din tara noastra apareau.

Noua Sygic Aura are un user interface refacut complet, cu un set nou de optiuni dar si harti noi de la TeleAtlas care sper eu sa aiba o acoperire mai mult decat decenta a Romaniei. Sygic Aura va integra functii noi care au fost anuntate si pentru Navigon 1.5 : integrarea suportului pentru retelele de socializare care va permite impartasirea pozitiei voastre cu prietenii prin intermediul retelelor de socializare insa Aura va luat totodata pozitiile acestora in timp real si le va afisa pe harta voastra; totodata Aura va oferi informatii in timp real privind traficul dar si starea vremii.

Sygic Aura va permite afisarea contactelor pentru a stabili pentru fiecare cate o locatie/ce mai vrei voi si va fi totodata integrata in iPod permitandu-va sa ascultati muzica in timp ce conduceti.

Dar ce e mai bun am pastrat pentru sfarsit, Sygic Aura va avea o perioada de trial de 14 zile in care veti putea testa soft-ul gratuit urma ca in urma acestei perioade de trial sa va decideti daca il achizitionati sau nu. Se pare ca in sfarsit a inteles cineva ideea de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a testa ceva inainte de a cumpara, nu se stie daca versiunea pentru trial va fi una lite fara prea multe functii sau va fi versiunea completa, totodata nu se stie inca pretul aplicatiei, tot ce stim este ca va aparea in curand in AppStore.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b09TW0r-gtM[/youtube]

9 COMENTARII

  1. Intetesant, mai ales partea cu trial 14 zile, mi se pare normal si civilizat sa te lase sa o iei trial sa vezi cum functioneaza, integrarea cu iPhone, cat de repede gaseste satelitii, cum se misca in trafic si aceste noi update-uri inainte sa dai bani pe aplicatie , bani care nu sunt chiar putin.
    Poate in acest fel convinge la noi cumparatori inainte sa caute variante pe torrente sau ib alte parti
    un gest de salutat din partea celor care fac Sygic

  2. @Alex: Salutat ca salutat, dar daca nu are acoperire pentru Romania pentru noi e fix pix, nu ma ajuta cu nimic cele 2 saptamani in care ma pot uita ca prostul la aplicatie fara rost.

  3. Nu are acoperire buna pt Ro deoarce foloseste harti de la … Teleatlas (acelasi furnzior si pt Tomtom … de fapt apartinand de Tomtom) care au acoperire f slaba pt Romania. Tot Igo My way 2009 ramane cea mai buna solutie pt navigatie in Estul Europei deoarece foloseste pt aceasta parte intunecata a batranului continent harti de la furnizori locali care sunt mai detaliate fata de cele oferite de furnizorii traditionali ai programelor de navigatie: Navteq si Teleatlas. Ultima harta a Romaniei este din 5-nov-2009.

  4. hmz interesant.. decat sa dau in jur de 100 de dolari pe o aplicatie mai bine iau navigatoru si merg linistit si nu am trb chiar daca tot nu acopera traiasca hartile pt romania plus in romania nu cred ca ai nevoie de navigator e ff ushor in scimb cand esti prin strainatate trebuie ma rog in fine..:) bafta:P

  5. hy,as vrea si eu varianta trial de la sygic aura,de unde sa o iau? stie careva? pentru varianta symbian tuch,am inteles ca e pt o gramada de sisteme.