Sygic Aura – un nou soft de navigatie de la Sygic, cu perioada de trial

Probabil nu va aduceti aminte insa Sygic a fost prima companie(daca nu ma insel) care a scos un soft de navigatie pentru iPhone/iPod Touch insa din pacate hartile pentru Romania erau absolut jalnice, acoperire de “10%” pentru teritoriul tarii noaste, practic doar o parte din Bucuresti si cateva drumuri europene/nationale din tara noastra apareau.

Noua Sygic Aura are un user interface refacut complet, cu un set nou de optiuni dar si harti noi de la TeleAtlas care sper eu sa aiba o acoperire mai mult decat decenta a Romaniei. Sygic Aura va integra functii noi care au fost anuntate si pentru Navigon 1.5 : integrarea suportului pentru retelele de socializare care va permite impartasirea pozitiei voastre cu prietenii prin intermediul retelelor de socializare insa Aura va luat totodata pozitiile acestora in timp real si le va afisa pe harta voastra; totodata Aura va oferi informatii in timp real privind traficul dar si starea vremii.

Sygic Aura va permite afisarea contactelor pentru a stabili pentru fiecare cate o locatie/ce mai vrei voi si va fi totodata integrata in iPod permitandu-va sa ascultati muzica in timp ce conduceti.

Dar ce e mai bun am pastrat pentru sfarsit, Sygic Aura va avea o perioada de trial de 14 zile in care veti putea testa soft-ul gratuit urma ca in urma acestei perioade de trial sa va decideti daca il achizitionati sau nu. Se pare ca in sfarsit a inteles cineva ideea de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a testa ceva inainte de a cumpara, nu se stie daca versiunea pentru trial va fi una lite fara prea multe functii sau va fi versiunea completa, totodata nu se stie inca pretul aplicatiei, tot ce stim este ca va aparea in curand in AppStore.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b09TW0r-gtM[/youtube]