TeamViewer acum si pentru iPhone/iPod Touch

TeamViewer este un program pentru PC care va permite sa instalati o versiune server a programului pe un PC iar cu versiunea client instalata pe altul puteti avea control total asupra PC-ului server de oriunde in lume si la orice ora.

TeamViewer este incepand de ieri disponibil si pentru iPhone/iPod Touch prin intermediul unei aplicatii cu ajutorul careia puteti controla PC/Mac-ul personal de oriunde v-ati afla. Intai trebuie sa downloadati programul pentru Windows/Mac de aici, il instalati dupa care il deschideti(asigurati-va ca i-ati acordat permisiuni in firewall) si veti avea in centrul ecranului ID-ul si parola pe care trebuie sa le introduceti in aplicatia downloadata din AppStore pentru a va conecta la PC/Mac. Conectarea este posibila atat prin intermediul 3G cat si prin WiFi.

Este o metoda foarte buna de a administra calculatorul de la distanta insa este totodata o metoda prin care puteti naviga pe internet folosind browser-ul PC/Mac-ului si prin asta aveti avantajul de a putea vedea site-uri cu continut flash insa nu veti putea vedea filme/juca jocuri deoarece deocamdata aplicatia nu este capabila sa suporte un transfer de date suficinet de mare incat sa vedeti filmele fluent.

Iata optiunile aplicatiei TeamViewer :

– Both spontaneous support and remote access to unattended computers are possible
– Convenient control via multi-touch gestures: left click, right click, drag & drop, scroll wheel, zoom, change monitor complete keyboard incl. special keys such as Ctrl, Alt, Windows®
– reboot the remote computer
– automatically decrease the screen resolution of the remote computer
– integrated partner list – see which computer or partner is online
– trouble-free use behind firewalls and proxy servers
– highest security standards: 256 Bit AES Session Encoding, 1024 Bit RSA Key Exchange

TeamViewer poate fi downloadata gratuit din AppStore, link pentru Ro aveti aici. TeamViewer are si o varianta Pro care costa 79.99€ si poate fi downloadata de aici, versiunea aceasta este pentru cei care vor sa o foloseasca pentru a administra servere sau doresc sa foloseasca programul pe mai mult de 1 PC.