Updatr – cauta update-uri pentru aplicatiile instalate

Updatr este o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch ce poate fi instalata din Cydia si dupa cum ii spune si titlul verifica daca exista update-uri pentru aplicatiile instalate in iDevice-ul vostru.

Updatr verifica daca exista update-uri doar pentru aplicatiile instalate prin iTunes/Install0us si practic inglobeaza o functie care exista in Install0us 3.0 deoarece dupa cautare, daca exista update-uri aveti la dispozitie 2 optiuni : fie ignorati update-ul si mergeti mai departe, fie Updatr va deschide pagina respectivei aplicatii in AppTrackR de unde o puteti downloada. Problema este ca Updatr nu downloadeaza automat aplicatia ci doar va arata ca exista un update disponibil pentru ea si ca acel update exista in AppTrackR, daca vreti sa downloadati aplicatia trebuie sa folositi Safari Download Plugin sau sa deschideti Install0us si sa o instalati folosindu-l.

Updatr este o idee foarte foarte buna si chiar ma intrebam cand se va gasi cineva care sa faca o asemenea aplicatie deoarece functionalitatea aceasta in Install0us 3.0 a fost foarte bine primita si multi i-au simtit lipsa odata cu inchiderea proiectului.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0lK9LwjuSs0[/youtube]