iPad – precomanda 12 martie, disponibilitate 3 aprilie

Astazi Apple a facut in sfarsit anuntul cel mare, iPad va fi disponibil pentru pre-order incepand cu data de 12 martie iar livrarea acestora in SUA va incepe pe data de 3 aprilie. Din data de 12 martie clientii vor putea face precomanda atat pentru modele WiFi only cat si pentru cele cu 3G insa dupa cum spuneam de pe 3 aprilie va incepe livrarea celor WiFi only.

Pe 3 aprilie vor fi livrate doar modelele WiFi only, urmand ca modelele cu 3G sa fie livrate la sfarsitul lunii aprilie, atunci cand toate modelele de iPad vor fi disponibile si in Australia, Canada, Franta, Germania, Italia, Japonia, Spania, Elvetia si Marea Britanie.

Desigur ca in comunicatul oficial au fost incluse cateva cuvinte de lauda despre noul produs :

“We’re excited for customers to get their hands on this magical and revolutionary product and connect with their apps and content in a more intimate, intuitive and fun way than ever before.”

So cine se grabeste sa-si ia un iPad?

6 COMENTARII

  1. Eu cred sincer ca la 2 zile dupa vanzarea lor sa nu care cumva sa ne trezim cu un nou firmware. Este foarte probabil tinad cont ca uni din utilizatori apple mai au si alte deviceuri de la ei. Si se stie ca amaricanul ii plac lucrurile simple aja ca cei de la apple o sa aduca totul in apsore la acelas nivel. Mie unu mi-ar conveni faza ca poate o sa scoata cei de la dev-team unui din cele 2 exploituri pt unlock ca sunt momentan vlocat cu un ipod cu camera. Om trai si om vedea

  2. Stie cineva daca serviciile de pe el vor fi disponibile si de la noi? De exemplu daca imi iau un iPad din state, voi putea folosii iBooks sau Appstore? Sau o sa trebuiasca sa astept un an pana cand o sa fie disponibil iPad-ul si implicit serviciile si la noi? (ceea ce nu o sa fie posibil pentru ca o sa il fi aruncat deja la gunoi)
    Multumesc