Deliverace – un joculet interesant pentru iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ffNtjKnd8ic[/youtube]

Deliverace este un nou joc pentru iPhone/iPod Touch care vine de la creatorii Raging Thunder 2 despre care am vorbit sumar astazi, insa spre deosebire de cel din urma, Deliverace se anunta a fi mult mai interesant si un must-have pentru mine cel putin.

Jocul este un classic top-down racer, adica camera este pozitionata in asa fel incat tot timpul veti avea o imagine de deasupra pistei si asta e un lucru bun deoarece totul devine mult mai interesant asa. Spre deosebire de Raging Thunder, Deliverace are parte de o grafica mult mult mai buna si de un gameplay ceva mai interesant, in primul rand deoarece e vorba despre dirt racing si nu despre un joc in care faceti aceleasi curse plictisitoare pe asfalt si in al doilea rand deoarece jocul e intesat de elemente grafice pentru fiecare iesire in decor/ciocnire/etc, lucru care in Raging Thunder 2 nu se ridica la nivelul unui joc din 2010.

Trailerul de mai sus m-a facut sa-l pun pe lista de “must have” si il astept cu mare interes, inca nu se stie data de lansare insa dupa cum se vede si in trailer va fi lansat in prima parte a lui 2010.