Prima Pagina Apple iPhone Pro : iPhone 4G concept

iPhone Pro : iPhone 4G concept

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FKcwV9kXMeI[/youtube]

Antonio De Rosa, omul din spatele acestui concept pentru iPhone 4G a publicat ieri noua sa viziune asupra viitorului iPhone 4G, conceptul se numeste iPhone Pro si reprezinta tot ceea ce ati vazut in video-ul de mai sus.

Conceptul acesta ne prezinta iPhone Pro cu firmware 3.2, un ecran mult mai generos fata de actuala versiune de iPhone, carcasa din spate facuta complet din aluminiu si un feature foarte interesant, parca imprumutat de la N95/N96 : 2 panouri care se deschid in partea de sus/jos a telefonului si dupa cum spune si video-ul sunt niste touchpad-uri care probabil ar avea functii multimedia pe care sa le folositi cand va uitati la un video de exemplu.

iPhone Pro din punctul meu de vedere este un concept interesant, cu putine modificari eu as da bani pe asa ceva, dar sunt sigur ca Apple ne pregateste ceva mai putin interesant.

 • volt

  dupa cum spunea si zaone apple va pregatii cv mult mai neinteresant decat acel concept…asa ca gather up folks pentru IPHONE 4G http://www.letsgodigital.org/images/artikelen/64/apple-iphone-4g.jpg

 • @volt: Nu, nu vor juca aceeasi carte si anul asta, Jobs nu e prost, smecher este dar prost in nici un caz, vor face cateva modificari look-ului.

 • seby97

  gandestete ca de ex anul trecut nu au introdus ceva nou ca sa prinda mai mult la public anul viitor

 • ovidiu

  This is sooo not apple.. arata ca un ‘plastec’ ieftin… @seby nu cred ca pe ideea asta au mers ei.. u’ll see

 • @seby97: Anul trecut era criza, anul asta e prosperitate 😀 Oricum eu sunt de parere ca vor scoate ceva total nou.

 • CoSSmiN

  acum e si mai criza zaone:)))

 • @CoSSmiN: Criza my ass, sunt pline mall-urile si unele produse se vand ca painea calda, e criza doar la TV si doar in mintea unora.

 • CoSSmiN

  :)))) zici? haha eu iti zic ceea ce se petrece aici si ceea ce zice la tv zice doar minciuni sa ne linisteasca eu am contacte destul de mult ecu persoane destul de importante.. si din ce aud de la ei. e cam naspa trb plus cu toti cu care vb de prin toate reginuile prieteni si etc… toti is disperati…

 • @CoSSmiN: Nu stiu cum sa spun, e criza pentru cei care au afaceri particulare, pentru cei de la stat totul e ok, in Romania ma uit prin mall-uri/supermarket-uri si toate sunt pline, lumea cumpara, daca ar fi fost chiar atat de greu ma gandesc ca nu ar fi fost atat de pline toate magazinele si lumea nu ar fi cumparat chiar atat de mult.

 • CoSSmiN

  🙂 pt ca lumea cheltuie acum ceea ce au avut pus deoparte sau ce au mai reusit sa mai invarta o sa vezi mai incolo zaone:) asa am crezut si eu la inceput pana am ajuns sa aud si sa vad o gramada:) o sa intelegi asta mai tarziu.. si aici in magazine oriceora full cumpara mancare si haine si kkturi.. dar la alte articole se gandesk de 2 ori si daca anu trekut cumparau de 10 ori pe luna astazi cumpara de 2 ori pe luna si urmaresc reducerile ca altfel nu cumpara.. si multe alte chesti..:) ramane de vazut:)

 • @CoSSmiN: Well poate in Italia oamenii apuca sa puna bani deoparte luna de luna dar in Romania e mai greu, anyway e o discutie nu prea potrivita pentru acest articol, de acum lumea iese din criza, totul va fi bine pe viitor.

 • Andrei Pavaloiu

  As cumpara asa ceva 🙂

 • @Andrei Pavaloiu: Daca l-ar modifica putin as cumpara si eu asa ceva.