Money Scan – detecteaza bancnote false cu iPhone-ul tau

Money Scan este o aplicatie foarte interesanta pentru iPhone/iPod Touch deoarece permite identificarea bancnotelor false asemenea unui detector de bancnote contrafacute care se gaseste la orice banca/casa de schimb valutar.

Datorita implementarii foarte ingenioase a culorilor in Money Scan, ecranul iDevice-ului vostru poate simula cu succes un detector de bancnote false sau o lampa UV(raze ultra-violete)  care sunt folosite in momentul de fata pentru a depista bancnotele false.

Dupa cum se lauda developerul aplicatia imita chiar bine de tot functiile aparatelor mentionate mai sus, aparate care se vand pe sume mari de bani insa o functionalitate asemanatoare daca nu chiar identica poate fi obtinuta de la o aplicatie pentru iPhone care costa nu mai putin de 0.79€ si este la indemana oricarui utilizator de iPhone/iPod Touch.

Daca aplicatia este intr-adevar macar pe jumatate la fel de buna precum spun developerii atunci parerea mea este ca ar fi bine ca orice posesor de iDevice sa o aiba instalata in telefon.

Pentru cei interesati Money Scan costa 0.79€ si poate fi cumparata din Ro AppStore de aici.