Money Scan – detecteaza bancnote false cu iPhone-ul tau

Money Scan este o aplicatie foarte interesanta pentru iPhone/iPod Touch deoarece permite identificarea bancnotelor false asemenea unui detector de bancnote contrafacute care se gaseste la orice banca/casa de schimb valutar.

Datorita implementarii foarte ingenioase a culorilor in Money Scan, ecranul iDevice-ului vostru poate simula cu succes un detector de bancnote false sau o lampa UV(raze ultra-violete)  care sunt folosite in momentul de fata pentru a depista bancnotele false.

Dupa cum se lauda developerul aplicatia imita chiar bine de tot functiile aparatelor mentionate mai sus, aparate care se vand pe sume mari de bani insa o functionalitate asemanatoare daca nu chiar identica poate fi obtinuta de la o aplicatie pentru iPhone care costa nu mai putin de 0.79€ si este la indemana oricarui utilizator de iPhone/iPod Touch.

Daca aplicatia este intr-adevar macar pe jumatate la fel de buna precum spun developerii atunci parerea mea este ca ar fi bine ca orice posesor de iDevice sa o aiba instalata in telefon.

Pentru cei interesati Money Scan costa 0.79€ si poate fi cumparata din Ro AppStore de aici.

Articolul precedentiPhone Pro : iPhone 4G concept
Articolul următorDev Team va lucra la imbunatatirea iDongle
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.