EA Games anunta FIFA World Cup 2010 pentru iPhone

Zilele astea are loc Games Developer Conference(GDC) 2010 in San Francisco SUA, iar marile companii creatoare de jocuri s-au adunat pentru a-si prezenta noile sau viitoarele creatii iar EA Games si-a anuntat deja urmatorul joc pentru iPhone/iPod Touch, FIFA World Cup 2010, desigur un joc facut pentru cupa mondiala la fotbal ce se va desfasura in Africa de Sud in vara acestui an.

Nu se stiu prea multe despre joc inca, doar ca va aparea pe data de 27 aprilie, odata cu versiunea pentru console, un editor al Pocket Gamer a petrecut putin timp jucandu-se si a lasat sa se inteleaga ca noul joc al celor de la EA Games va fi una dintre lansarile de seama in materie de gaming luna viitoare.

Cat priveste pretul, se estimeaza ca va avea un pret asemanator cu cel al FIFA 2010 adica aproximativ 7.99€, insa pana atunci se pot schimba multe iar EA Games este recunoscuta ca o companie care pune profitul inaintea dorintelor cumparatorilor. Pe partea de grafica unii spun ca ar arata la fel ca FIFA 2010 si tind sa le dau crezare deoarece variantele pentru PC ale FIFA sunt cam asemanatoare de vreo cativa ani incoace.

Oricum, cu siguranta nu e ultimul joc legat de cupa mondiala care va aparea pana in vara si eu nu-mi fac mari sperante ca EA Games va scoate ceva intr-adevar bun.