Dev Team va lucra la imbunatatirea iDongle

iDongle este un dispozitiv hardware, prezentat de mine in cursul acestei dimineti, cu ajutorul caruia puteti porni orice iPhone 3GS cu bootrom nou care are jailbreak si  ruleaza firmware 3.1/3.1.1./3.1.2, fara a-l mai conecta direct la calculator, acest mic dispozitiv facand jailbreak-ul pe loc prin simpla conectare la telefon.

Anuntul in legatura cu acest iDongle a fost facut de MuscleNerd prin intermediul contului sau de pe Twitter iar de atunci producatorul dongle-ului a fost asaltat de cereri pentru produsul sau dar mai important decat atat a reusit sa adune nu mai putin de 600$(pana in momentul scrierii acestui articol, 850$ in total) in nu mai putin de 8 ore, bani cu care va face cateva zeci de dispozitiv pe care apoi le va vinde doritorilor.

La fel de importanta este si colaborarea dintre MuscleNerd si producatorul francez deoarece MuscleNerd a promis ca il va ajuta sa perfectioneze procesul de jailbreak prin intermediul iDongle, pentru inceput avand in plan sa reduca timpul de jailbreak. Aceasta colaborare nu poate decat sa ne bucure avand in vedere ca sunt aproape 5 luni de cand device-urile cu bootrom nou nu parte doar de un tethered jailbreak iar acest dongle va rezolva problemele multora, singurul minus este faptul ca este produs de un singur om care are resurse limitate si timp limitat pentru a face aceste dispozitive.

iDongle ar ajunge sa coste aproximativ 30€ dupa cum spune producatorul, iar costurile achizitiei sale vor fi scazute pentru cei care doneaza acum. Daca vei avea ocazia iti vei cumpara un asemenea dispozitiv?

Articolul precedentMoney Scan – detecteaza bancnote false cu iPhone-ul tau
Articolul următorEA Games anunta FIFA World Cup 2010 pentru iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.