Gameloft anunta Splinter Cell : Conviction pentru iPhone si iPod Touch

Dupa cum am mai spus si in alte articole, saptamana aceasta are loc Games Developer Conference in San Francisco USA si cei mai mari producatori de jocuri din lume s-au adunat pentru a-si prezenta creatiile prezente sau viitoare.

Daca ieri a fost lansat Street Fighter IV de Namco, astazi a venit randul mult mai celebrei companii Gameloft de a anunta versiunea pentru iPhone/iPod Touch a celebrului joc Splinter Cell : Conviction ce urmeaza sa fie lansat pentru PC/console pe data de 13 aprilie 2010. Tom Clancy’s Splinter Cell este una dintre cele mai renumite serii de FPS-uri pentru PC/console din lume, milioane de entuziasti cumparand anual fiecare joc noul al seriei.

Versiunea pentru iPhone/iPod Touch a Splinter Cell il are in prim plan pe acelasi Sam Fisher care in timp ce investiga moartea suspecta a fiicei sale descopera ca a fost tradat de oamenii sai, agentia Third Echelon. De aici actiunea incepe sa semene cu un film american, Sam Fisher este declarat tradator si in stilul pur american descopera planul unor teroristi de a ucide milioane de oameni, plan pe care desigur ca el trebuie sa il opreasca de unul singur.

In ultimii ani FPS-urile pentru PC/console au avut un storyline foarte subtire, majoritatea dintre ele mergand pe cliseele cu teroristi si Splinter Cell : Convinction nu se abate de la acest drum insa sper totusi ca macar grafica sa fie una pe masura renumelui Gameloft.

3 COMENTARII