Flash Hero – adauga software flash pozelor tale

Camera flash-ul, un feature care lipseste cu desavarsire pe iPhone/iPod Touch inca de la primul terminal lansat in urma cu atatia ani, un feature pe care Apple refuza sa il introduca an dupa an motivand desigur ca si in cazul multitasking-ului, faptul ca bateria nu ar putea face fata includerii unui flash LED.

iPhone-ul duce lipsa de foarte multe functii insa norocul nostru este ca Apple le-a omis intentionat pentru a da frau liber implementarii acestor functii prin intermediul aplicatiilor vandute in AppStore. Problema cu flash LED-ul isi are o rezolvare in aplicatia Flash Hero care prin intermediul modificarii pozelor facute noaptea adauga un efect asemanator celui pe care il are o poza facuta noaptea dar cu un telefon ce are incorporat un modul flash. Flash Hero nu este prima si cu siguranta nici ultima aplicatie de acest gen insa spre deosebire de aplicatiile anterioare, Flash Hero va da posibilitatea sa customizati efectele adaugate pozei prin intermediul unor optiuni pentru brightness, culori, balante de culori/etc pentru ca rezultatul final sa fie ceea ce va doriti voi si nu ceea ce alte aplicatii va ofera automat dar departe de cum ar trebui sa arate o poza facuta noatea cu un flash LED.

Un alt lucru care deosebeste Flash Hero de celelalte aplicatii este compatibilitatea cu iPhone 3G(nu stiu daca e compatibila cu iPhone 2G) pe langa iPhone 3GS. Acum 2 zile aplicatia a fost actualizata la versiunea 1.2, iata ce contine changelog-ul :

– Improved performances. Works great on iPhone 3G.
– Effect speed greatly enhanced.
– Bugs removed.

Pentru cei interesati, Flash Hero poate fi cumparata pentru 0.79€ din AppStore de aici.