Solar Surge – incarcator solar pentru iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DtftHtdsRic[/youtube]

Solar Surge este un incarcator solar pentru iPhone/iPod Touch ce consta intr-o carcasa in care se monteaza iDevice-ul, aceasta carcasa avand incorporata o baterie, de aproximativ aceeasi putere ca si cea a terminalului, si in exterior un set de celule fotovoltaice care transforma energia solara in curent electric stocat in bateria din carcasa.

Solar Surge adauga intre 4-8 ore pentru convorbirile GSM, 4 ore pentru navigarea pe internet folosind reteaua 3G, 6 ore de navigare folosind chipul WiFi si 240 de ore de stand by. Interesant este ca Solar Surge vine cu o aplicatie care va ajuta sa calculati timpul necesar incarcarii bateriei din carcasa pentru a putea folosi telefonul potrivit nevoilor voastre. Calculatorul in vedeti si in video-ul de mai sus, este asemanator cu cel de pe site-ul oficial al producatorului carcasei, iar prin intermediul sau puteti seta timpul petrecut vorbind la telefon, cel ascultand muzica/uitandu-va la filme/navigand pe internet iar aplicatia va va spune cate ore trebuie sa lasati carcasa la soare pentru a se incarca, aplicatia avand 2 optiuni pentru zile insorite si zile innourate.

Vanzare carcaselor Solar Surge a inceput de ieri, pretul acestora este cuprins intre 69.95$ –  79.95% si daca sunteti interesati, mai multe detalii veti gasi aici.