Spartacus : Blood and Sand gratuit in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GbPXg9XacPo[/youtube]

Pentru cei care nu stiu, Spartacus : Blood and Sand este serialul momentului in SUA, avand audiente record insa starnind foarte multe discutii cu privire la modul in care producatorii au ales sa ecranizeze viata celui mai vestit gladiator al Romei antice.

Este o moda ca majoritatea filmelor/serialelor sa aiba un joc facut dupa ele iar Spartacus : Blood and Sand nu se dezminte de la aceasta regula, aplicatia pentru iPhone/iPod Touch exista in AppStore inca din 22 ianuarie si compania creatoare, Artificial Life s-a hotarat sa il ofere gratuit saptamana aceasta. Mai mult decat atat, Artificial Life va oferi mai multe jocuri din portofoliul sau, in fiecare saptamana vom putea downloada gratuit din AppStore cat un joc nou. Proiectul in sine este foarte asemanator cu FreeAppADay insa spre deosebire de cel din urma, Artificial Life va oferi spre download aplicatii din propriul portofoliu, aplicatii mult mai interesante si mai bine facute decat cele din FreeAppADay.

Spartacus : Blood and Sand este un arcade fighting game in care veti purta diferite lupte cu personajele din film impotriva altor gladiatori sau personaje din film. Luptele se desfasoara atat in arena cat si in zone din afara arenelor, jocul nu exceleaza prea mult la capitolul grafica si nici controlul nu e de laudat insa avand in vedere ca e gratuit merge incercat macar.

Spartacus : Blood and Sand poate fi downloadat din Ro AppStore de aici insa aveti grija sa fiti conectati la o retea WiFi deoarece jocul are 125MB.