Prima Pagina aplicatii Opera Mini in scurt timp in AppStore

Opera Mini in scurt timp in AppStore

Opera Mini, unul dintre cele mai utilizate browsere pentru telefoanele mobile este aproape gata de a fi trimis la Apple pentru aprobarea in AppStore, asta dupa ce acum 3 zile cei de la Opera au lansat o noua versiune beta a browserului insa pentru telefoanele cu sistem de operare Android.

Opera a anuntat versiunea Mini pentru iPhone inca de luna trecuta cand se desfasura Mobile World Conference la Barcelona, promitand si o demonstratie cu aplicatia insa cum acest lucru nu a mai venit toata lumea a crezut ca Opera a renuntat la proiect, dar aseara developerii de la Opera au anuntat site-ul CNN.com ca inca lucreaza la aplicatie si aceasta va fi trimisa pentru aprobare in AppStore in cateva saptamani.

Mini and Safari are different, Opera Mini is quicker at downloading regular Internet pages while Safari’s design makes it more apt for more data-intensive functions, such as editing a Google document.

I wouldn’t say we’re trying to back Apple into a corner. We feel that we’re very much following their rules.

Totusi aplicatia ar putea fi respinsa din start de Apple deoarece Opera are o abordare oarecum neconventionala privind aceasta aplicatie, Opera Mini pentru iPhone ar urma sa fie mult mai rapida decat Safari deoarece procesul de browsing se va desfasura cam asa : voi introduceti o adresa, serverele opera incarca site-ul si il trimit browser-ului vostru dar compactat astfel incat telefonul sa il incarce mai repede si asta ar putea creea probleme de securitate deoarece toate informatiile ar urma sa treaca prin serverele Opera, probleme pe care Apple va incerca sa le evite prin respingerea aplicatiei.

Dar pe langa toate astea Opera Mini promitea si flash insa developerii nu mai zic nimic de asta… vom vedea, nu vom vedea.. cine stie, aplicatia va fi gata in curand si eu unul sper sa o accepte Apple.

LIKE
Articolul anteriorTony Hawk Pro Skater 2 pentru iPhone
Urmatorul articoliDongle intra in productie
 • mafia

  -fara flash=0

 • catanzaro27

  Nu cred ca pot sa inlocuiesc Safari cu altceva. O sa incerc Opera din curiozitate dar daca nu e mai rapid ca Safari il sterg.

 • @catanzaro27: Stai intai sa apara, va mai dura ceva timp, pe mine m-ar interesa sa aiba flash nu neaparat sa fie mai rapida decat Safari.

 • catanzaro27

  Daca stai sa te gandesti la ce naiba ne trebuie noua flash? Eu folosesc safari pe iPhone si n-am avut nevoie de flash niciodata.

 • @catanzaro27: Eu vreau flash, de multe ori nu am putut vedea anumite site-uri pentru ca iPhone-ul nu are flash, so I want it!

 • Dudu

  Pe mine ma apuca jalea cand sunt pe EDGE sau GPRS si folosesc Iphone. Mori pana se incarca o pagina. Cu opera mini pe Nokia folosind gprs se incarcau in 5 secunde.

 • @Dudu: Well aici nu e vina iPhone-ului ci vina operatorilor ca nu au acoperire 3G peste tot, stai linistit ca am avut si eu momente de asteptare pe EDGE cand foloseam Opera Mini pe un N73.