Tony Hawk Pro Skater 2 pentru iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qy32WUmsXaQ[/youtube]

Azi dimineata va spuneam ca Tony Hawk a anuntat aseara ca in curand vom avea pe iPhone/iPod Touch un joc din celebra sa serie. Anul trecut pe YouTube a aparut un video cu un port pe iPhone/iPod Touch a Tony Hawk Pro Skater 2, versiunea pentru console, si un in-game video cu respectivul port aveti mai sus. Desi lumea a presupus imediat ca respectivul joc va aparea cat de curand pe iDevices, developerii au spus ca deocamdata este foarte mult de lucru pentru a finisa portul si ca va mai dura pana va fi lansat in AppStore un joc din seria Tony Hawk.

Dupa cum prea bine se poate vedea din poza de mai jos, butoanele pentru control au fost complet modificate fata de versiunea initiala si desigur ca exista si multe modificari pe partea de grafica dar si de gameplay. Sa fie oare Tony Hawk Pro Skater 2 numele noului joc? Ramane de vazut.

Cati dintre voi asteapta aceasta lansare?

Articolul precedentTomTom 1.3 disponibil in AppStore
Articolul următorOpera Mini in scurt timp in AppStore
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.