Un joc din seria Tony Hawk pe iPhone/iPod Touch

Ieri celebrul skateboarder Tony Hawk a anuntat prin intermediul contului sau oficial de pe Twitter ca vom avea in curand o versiune pentru iPhone/iPod Touch a celebrei sale serii de jocuri care a facut furori printre skateboarderii detinatori de PC/console.

Din pacate anuntul sau se limiteaza doar la o imagine cu o persoana care se joaca cu noua creatie, insa este destul pentru a ne pune imaginatia la lucru. Dupa cum se poate vedea si din poza alaturata jocul are o grafica destul de buna, exista in partea stanga un controller pentru miscarile inainte/inapoi/stanga/dreapta iar in partea stanga probabil sunt pozitionate butoanele pentru scheme/sarituri/etc. Din poze vedem si un sistem de punctare a schemelor facute, ceea ce era de asteptat avand in vedere ca e un skateboarding game, si cu siguranta vom afla mai multe in zilele urmatoare din moment ce jocul a iesit la lumina.

Versiunile pentru PC/console s-au vandut foarte bine, Tony Hawk castigand foarte multa faima pe plan mondial datorita acestora, acum sper doar ca firma care va porta jocul pe iPhone/iPod Touch sa nu se abata prea mult de la acele versiuni.