iPad are un buton nou

Astazi Apple a dat drumul pre-comenzilor pentru iPad si in graba de a-si asigura un produs pe data de 3 aprilie, multi au trecut cu vederea o modificare adusa iPad-ului in ultimul moment, modificare pe care nimeni nu a prezis-o pana acum sau descoperit-o in vreun firmware.

Modificarea consta in adaugarea unu buton in partea dreapta a iPad-ului, butonul are functia de a bloca orientarea ecranului, adica daca sunteti in landscape mode apasati butonul si indiferent cum veti roti iPad-ul ecranul va ramane fixat in landscape mode pana va hotarati sa dati drumul functie autorotate. Problema e ca acest buton inlocuieste butonul care pana acum avea functia de a opri sunetul iPad-ului, dar din cate se pare aceasta functie va fi disponibila doar prin software de acum incolo.

O modificare pe care nimeni nu a vazut-o insa mai presus decat atat nu a fost gasita prin nici un SDK al firmware 3.2. S-au gasit diverse referiri la camere frontale, flash, multitasking si alte lucruri de genul asta insa nimeni nu a nimerit fisierul in care existau comenzile pentru butonul asta? Hmm, mi se pare mie sau Apple a aruncat momeala intr-o parte in timp ce ei lucrau la functii in alta? Deci daca nimeni nu a vazut butonul asta pana azi, daca nu l-a gasit nici un coder in “cautarile” prin firmware 3.2 sa nu va asteptati ca vreuna din stirile viitoare in legatura cu “descoperiri revolutionare” sa fie adevarata, Apple stie foarte bine sa ascunda anumite lucruri si sper sa intelegi si voi asta.