Bateria iPad-ului nu e chiar atat de buna

iPad – un produs magic, revolutionar, o internet tablet unica si complet diferita fata de celelalte – cam asa ar descrie Apple produsul disponibil la pre-comanda inca de ieri, insa pe langa toate minusurile din punct de vedere software iata ca avem motive sa ne indoim si de parte hardware a iPad-ului. Pe site-ul Apple exista un pachet care se numeste “iPad Battery Replacement” care costa 99$ si dupa cum spun cei de la Apple este o garantie ca in momentul in care bateria iPad-ului vostru va incepe sa dea rateuri ei va vor schimba produsul cu totul pentru doar 99$.

Din cate se pare Apple abia acum face precizari cu privire la scaderea autonomiei bateriei odata cu trecerea timpului si a inmultirii ciclurilor de incarcare, practic prin acest pachet Apple recunoaste ca bateria aceasta nu va fi capabila sa sustina un iPad in functiune pentru 10 ore daca o incarcati foarte des.

You will receive a replacement iPad that will not contain any of your personal data. Before you submit your iPad for service, it is important to sync your iPad with iTunes to back up your contacts, calendars, email account settings, bookmarks, apps, etc. Apple is not responsible for the loss of information when servicing your iPad.

So exista posibilitatea ca unele iPad-uri sa aiba probleme cu bateria sau fenomenul acesta va afecta toate iPad-urile disponibile din 3 aprilie? Dar pentru posesorii de iPad care vor avea nenorocul de a se lovi de o asemenea problema mai exista o intrebare foarte importanta : inlocuitorul va fi nou sau refurbished?

Grija mare, s-ar putea sa va treziti cu surprize neplacute.