10% din angajatii Microsoft folosesc un iPhone

Rivalitatea dintre Microsoft si Apple a fost intotdeauna un subiect de discutie pentru majoritatea tabloidelor americane insa odata cu iPhone-ul si succesul companiei datorat acestui device, intre cele 2 companii s-a instalat o uracare desigur trebuia sa se rasfranga si asupra angajatilor. Conform unui articol din WallStret Journal, circa 10% din angajatii Microsoft detin un iPhone si mai mult decat atat il folosesc zilnic pentru a accesa internetul de la serviciu, in cadrul Microsoft, si chiar sa acceseze e-mailul de pe el.

Din cate se pare 10.000 de angajati Microsoft detin si folosesc un iPhone in mod regulat, asta inseamna cam 10% din numarul total al angajatilor Microsoft din intreaga lume si numarul extrem de mare al acestora este deranjant pentru o parte din directorii companiei(unii dintre ei fiind detinatori de iPhone) care in ultimii ani au dus o politica de descurajare a folosirii device-ului de catre proprii angajati.

Nearly 10,000 iPhone users were accessing the Microsoft employee email system last year, say two people who heard the estimates from senior Microsoft executives. That figure equals about 10% of the company’s global work force.

Numarul mare de angajati care folosesc un telefon al companiei rivale pare sa fi dus dezaprobarea presedintelui Microsoft Steve Ballmer la extreme anul trecut cand in timpul unui meci de fotbal american a luat iPhone-ul din mainile unui angajat care ii facea poze, l-a trantit la pamant si s-a prefacut ca il calca in picioare asta in timp ce mii de angajati Microsoft priveau consternati toata scena.

So, ati renunta la telefonul vostru daca seful v-ar cere asta?