Prima Pagina Apple 10% din angajatii Microsoft folosesc un iPhone

10% din angajatii Microsoft folosesc un iPhone

Rivalitatea dintre Microsoft si Apple a fost intotdeauna un subiect de discutie pentru majoritatea tabloidelor americane insa odata cu iPhone-ul si succesul companiei datorat acestui device, intre cele 2 companii s-a instalat o uracare desigur trebuia sa se rasfranga si asupra angajatilor. Conform unui articol din WallStret Journal, circa 10% din angajatii Microsoft detin un iPhone si mai mult decat atat il folosesc zilnic pentru a accesa internetul de la serviciu, in cadrul Microsoft, si chiar sa acceseze e-mailul de pe el.

Din cate se pare 10.000 de angajati Microsoft detin si folosesc un iPhone in mod regulat, asta inseamna cam 10% din numarul total al angajatilor Microsoft din intreaga lume si numarul extrem de mare al acestora este deranjant pentru o parte din directorii companiei(unii dintre ei fiind detinatori de iPhone) care in ultimii ani au dus o politica de descurajare a folosirii device-ului de catre proprii angajati.

Nearly 10,000 iPhone users were accessing the Microsoft employee email system last year, say two people who heard the estimates from senior Microsoft executives. That figure equals about 10% of the company’s global work force.

Numarul mare de angajati care folosesc un telefon al companiei rivale pare sa fi dus dezaprobarea presedintelui Microsoft Steve Ballmer la extreme anul trecut cand in timpul unui meci de fotbal american a luat iPhone-ul din mainile unui angajat care ii facea poze, l-a trantit la pamant si s-a prefacut ca il calca in picioare asta in timp ce mii de angajati Microsoft priveau consternati toata scena.

So, ati renunta la telefonul vostru daca seful v-ar cere asta?

 • volt

  daca mi-ar da unul cu wm7 pe el oricand 8-> :))

 • @volt: Ai lasa iPhone pe un telefon cu WIndows 7 Mobile?

 • catanzaro27

  Niciodata. Sa-l puna necuratu sa-mi ia iPhone-ul sau sa-l distruga ca-l fac de bani de nu se vede. Il pun sa ia un 3GS de la Orange, sa vada ce inseamna sa dea 2500 ron pe un telefon :))

 • @catanzaro27: Ballmer cica nu l-a distrus, doar s-a facut ca il calca in picioare, distrugerea e infractiune, oricum imi place atitudinea ta 😀

 • gaby

  in nici un caz nu as renunta.am avut win mobile, sunt dezgustat.in cel mai rau caz mi-as lua black berry sau nokia,dar cu greu as renunta la iphone, cu atat mai putin pentru un win mobile.

 • volt

  @zaone da l-as da fara sa clipesc.si asa ma bate gandu la un hd2(daca se va putea upgrada la wm7)

 • @volt: Dar de ce esti asa pornit?

 • volt

  singurul motiv:interfata
  e prea simplista,urata si fara viata.prefer o interfata de gen sense ui de la hd2 sau viitorul wm7.e pur si simplu eye candy.

 • @volt: Instaleaza Winterboard si pune-ti interfata aia, sunt teme de HD.

 • kendo0

  Evident ca nu as renunta la iPhone in detrimentul unui wm mobile.La telefoane Microsoft sucks,bigtime.La console mai merge:D

 • volt

  mda….logic ca sucks big time avand in vedere ca trebuie sa ruleze pe cateva zeci de telefoane fiecare cu alta configuratie.Oricum chestia asta o sa se schimbe odata cu wm7 cand toate telefoanele o sa aiba aceeasi configuratie.

 • @volt: Lol, cine ti-a zis ca toate telefoanele vor avea aceeasi configuratie? Asta e imposibil, nici la iPhone OS nici la Android OS nu au toate telefoanele aceeasi configuratie.

 • volt

  android merge in reluare pe multe telefoane(innafara de nexus,la restu sacadarea este vizibila in meniuri/oriunde,doar la droid nu prea este si aia pentru ca se poate face overclock)
  iphone 2g=3g dpdv hardware(la 3g parca are in plus gps) doar 3gs e diferit(alt proc/mem ram)

  in leg cu wm7: http://bit.ly/bPi3o9ml

 • @volt: Da, acolo scrie ca vor fi anumite cerinte din punct de vedere hardware nu ca toate vor fi la fel. Deci Microsoft va stabili niste cerinte minime pentru telefon, asta ca sa nu functioneze pe cele vechi,

 • volt

  nu stiu ce sa zic avand in vdere ceea ce scrie aici : http://blogs.zdnet.com/microsoft/?p=5356