iKey – un nou dongle pentru tethered jailbreak?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BjuozYIlV7o&feature=player_embedded[/youtube]

iKey pare a fi un nou dongle pentru rezolvarea problemei cauzate de tethered jailbreak si daca ar fi sa ne luam dupa video-ul de mai sus solutia ar parea la o prima vedere reala si functionala insa tot ce face el acolo pare putin fals. De ce spun asta? Nu arata nici un fel de dovada ca telefonul ar fi un iPhone 3GS, telefonul se inchide mult prea greu si porneste direct in Recovery Mode, apoi dupa ce se termina „procesul” telefonul intra direct in SpringBoard fara a se vedea vreun restart al telefonului dupa aplicarea patch-ului, vreun Apple logo la reset/etc.

Dupa parerea mea iKey este 100% fals si aveti mare grija sa nu va lasati pacaliti de asemenea oameni, zilele trecute am avut un comentator care a incercat sa promoveze o asemenea metoda prin acest site.

Articolul precedentSpringBoard Rotator – autorotate direct in SpringBoard
Articolul următor120.000 iPads vandute in prima zi de Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.