Jocurile de pe XBOX in curand si pe iPhone

Anuntul urmeaza sa fie facut astazi in cadrul Games Developer Conference de catre compania Novell care urmeaza sa prezinte o noua tehnologie care va permite portarea oricarui joc de pe platforma XBOX 360 pe iPhone/iPod Touch.

Din declaratiile celor de la Novell tehnologia este momentan disponibila doar pentru iPhone OS, iar o versiune pentru Android OS este in lucru insa foarte departe de finalizare. La Games Developer Conference ce are loc zilele astea iPhone-ul a fost in prim plan, toate companiile avand in foarte mare interes in a lansa jocuri compatibile cu iDevice-urile care incet incet au ajuns sa fie cele mai utilizate platforme de gaming mobil.

Initiativa celor de la Novell este intrutotul laudabila si din cate se pare Microsoft nu are de gand sa intervina pentru a bloca eforturile celor de la Novell, desi rivalitatea dintre Microsoft si Apple este arhicunoscuta, insa chiar si cei de la Microsoft sunt cel mai probabil constienti de faptul ca piata jocurilor pe iPhone/iPod Touch care un foarte mare potential si va aduce profituri uriase.

So, ce jocuri de pe XBOX 360 vreti sa vedeti pe iPhone?