Windows 7 Mobile iese la suprafata

In video-ul de deasupra aveti o prima prezentare a noilor aplicatii pentru Windows 7 Mobile, mai exact aveti o aplicatie facuta de Associated Press pentru site-ul lor online. Microsoft a prezentat Windows 7 Mobile acum mai bine de o saptamana si inca de atunci lumea astepta cu mare interes primele telefoane dotate cu Windows 7 dar si un preview al viitoarelor aplicatii.

Microsoft a impus producatorilor de telefoane mobile specificatii foarte stricte in ceea ce priveste hardware-ul terminalelor ce urmeaza a fi dotate cu Windows 7 Mobile si acesta este un pas foarte mare spre reabilitarea companiei avand in vedere ca opinia generala despre Windows Mobile este ca software-ul este mult prea invechit iar lucrul in el este un adevarat test de rabdare si retinere.

So ca o prima impresie, ce parere aveti?

Articolul precedentiLogManager 3.1 in curand in Cydia
Articolul următorPaypal 2.0 update
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.