Prima Pagina aplicatii Windows 7 Mobile iese la suprafata

Windows 7 Mobile iese la suprafata

In video-ul de deasupra aveti o prima prezentare a noilor aplicatii pentru Windows 7 Mobile, mai exact aveti o aplicatie facuta de Associated Press pentru site-ul lor online. Microsoft a prezentat Windows 7 Mobile acum mai bine de o saptamana si inca de atunci lumea astepta cu mare interes primele telefoane dotate cu Windows 7 dar si un preview al viitoarelor aplicatii.

Microsoft a impus producatorilor de telefoane mobile specificatii foarte stricte in ceea ce priveste hardware-ul terminalelor ce urmeaza a fi dotate cu Windows 7 Mobile si acesta este un pas foarte mare spre reabilitarea companiei avand in vedere ca opinia generala despre Windows Mobile este ca software-ul este mult prea invechit iar lucrul in el este un adevarat test de rabdare si retinere.

So ca o prima impresie, ce parere aveti?

LIKE
Articolul anterioriLogManager 3.1 in curand in Cydia
Urmatorul articolPaypal 2.0 update
  • Alex Cristescu

    O interfara superioara iPhone, mai fluida, mult mai orientata spre functionalitate decat pe switchingul intre aplicatii. Tool-urile de development sunt de asemenea superioare, iar Silverlight/XNA sunt frameworkuri foarte bune si extrem de populare.

  • @Alex Cristescu: Mie nu-mi place interfata Windows 7, pare neterminata si din ce am citit nici cei din afara nu sunt prea incantati de ea, desigur exista opinii si opinii, la fel ca si cu iPad-ul.

  • CoSSmiN

    mi se pare.. aiurea rau de tot:) fara sens..

  • Eu nu vad Windows Mobile 7 ca o amenintare la adresa iPhone sau Android OS.