iLogManager 3.1 in curand in Cydia

iLogManager este o aplicatie pentru iPhone disponibila in Cydia cu ajutorul careia puteti administra lista de apeluri dar si agenda de contacte a telefonului, iLogManager oferind o paleta de optiuni mult mai larga decat aplicatiile native din iPhone OS.

O descriere pentru iLogManager gasiti aici, astazi voi relata doar motivul pentru care va fi lansata versiunea 3.1. Din cate se pare versiunea 3.0.1 a iLogManager avea o problema destul de mare astfel ca daca agenda telefonului vostru avea un numar consistent de contacte si cate o poza pentru fiecare sau multe dintre ele, la accesarea acesteia aplicatia fie se bloca si se inchidea fie primeati un mesaj care va atentiona ca nu aveti destula memorie disponibila in telefon. Problema este de la modul in care a fost facuta aplicatia asa ca BigBoss a schimbat procesul de afisare al imaginilor in versiunea 3.1 si mai mult decat atat va lansa o versiune de iLogManager 3.1 basic pentru utilizatorii de iPhone 2G/3G care are optiunea de a afisa imaginile pentru contacte scoasa, versiunea full inca are optiunea, deasemenea versiunile basic si full pentru iPhone 3GS au respectiva optiune deoarece posesorii de iPhone 3GS nu au intampinat nici un fel de probleme.

So, daca avei iPhone 3GS nu e necesar sa faceti update la iLogManager 3.1 decat daca aveti probleme, iar daca sunteti utilizator de iPhone 2G/3G este indicat sa faceti update. Versiunea 3.1 nu contine nici o alta modificare in afara rezolvarii acestei probleme.

Iata feature-urile iLogManager :

  • Manage Call records (allow to add a call record to existing contact or a  new contact).
  • Delete calls, all or one by one or all calls from a contact/number
  • Complete list of calls based on type (All, Dialed, Received and Missed).
  • Allow sending SMS to a contact/number.
  • Group by contact/number : Calls are grouped by contact/number.
  • Info view:
    1. Shows complete list of  calls (current day) info a if the “group by contact” option is “on” (this is a new feature).
    2. Displays a detailed information of the contact.
  • Search for a Contact or number in call history.

Totusi versiunea 3.1 vine cu inca o veste buna, de data aceasta pentru toata lumea, iLogManager va costa 1.99$ in loc de 2.49$ si aplicatia o puteti cumpara tot din Cydia.