JuicePhone – recupereaza datele dintr-un backup al iTunes

JuicePhone este o aplicatie doar pentru Mac OSX cu ajutorul careia puteti deschide un backup al iTunes si copia din el toate datele de care aveti nevoie fara a mai restaura respectivul backup in telefon. Aceasta este din punctul meu de vedere o metoda foarte buna de a recupera tot ce aveati inainte de restore fara a fi nevoiti sa restaurati backupul pentru ca odata cu restaurarea acestuia restaurati si vechile setari dar si erori/incompatibilitati/etc.

Prin intermediul JuicePhone puteti copia din backup notitele, SMS-urile, pozele, aplicatiile, fisierele downloadate prin intermediu aplicatiei, pe scurt aproape orice aveati initial salvat in telefon. JuicePhone este complet gratuit insa din pacate este disponibil doar pentru Mac OSX ceea ce este un mare dezavantaj deoarece exista mult mai multi utilizatori de Windows decat de Mac OSX, dar asteptam, poate apare si o versiune pentru Windows in curand.

Iata ce features are JuicePhone :

  • Extragerea backupului oricarui iPhone/iPod Touch si navigarea printre fisierele acestuia;
  • Copierea datelor si fisierelor din backup;
  • Informatii despre device-ul pentru care a fost facut backupul : serial numer, UDID;
  • Interfata intuitiva si usor de folosit;
  • Aplicatie optimizata pentru procesoare multi-core.

JuicePhone este gratuit si poate fi downloadat de aici insa repet, este doar pentru Mac OSX, incompatibil cu Windows.

Articolul precedentCum sa faci downgrade de baseband pe firmware 3.1.3
Articolul următorUpdatr 1.2.1 update
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.