SpringBoard Rotator disponibil la sfarsitul saptamanii plus cateva noutati

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cY3ckIDeKT0[/youtube]

Astazi, developerul SpringBoard Rotator a anuntat prin intermediul contului sau oficial de pe Twitter ca aplicatia va fi disponibila la sfarsitul acestei saptamani si sunt sigur ca pana atunci va repara toate bugurile semnalate pana acum dar probabil va mai introduce si cateva features noi.

De la ultimul articol si pana acum au aparut cateva noutati : SpringBoard Rotator este compatibil cu BossPaper; aplicatia este totodata compatibila cu toate versiunile de iPhone/iPod Touch si cu ajutorul Winterboard puteti schimba background-ul SpringBoard-ului si daca am inteles eu bine puteti selecta cate o imagine diferita pentru landscape sau normal mode, optiunea va fi disponibila prin meniul de setari.

So, inca cateva zile si aplicatia va fi disponibila pentru download in Cydia.

10 COMENTARII

  1. nu nu raman cu el asa simplu si chel dar macar am baterie pot sa arat ce posed.. nu incerc sa arat cuiva ceva si ma trezesc ca nu mai am baterie sau in timp ce ii arat dupa 20 de nu mai am baterie:))

  2. Consider ca acest program este perfect ptr Iphone,ii lipseste de mult timp asa ceva,il face mult mai interesant si foarte foarte placut!

  3. […] SpringBoard Rotator se apropie cu pasi repezi de lansarea in Cydia, in cursul serii trecute developerul aplicatiei facand anuntul ca totul este pregatit pentru a trimite aplicatia la saurik spre adaugare in Cydia iar in week-end aceasta va fi cu siguranta disponibila pentru download. Mai mult decat atat, developerul a anuntat in premiera ca pretul pentru SpringBoard Rotator va fi de 2$, o suma acceptabila pentru ce poate aplicatia. […]